Duel de gală pe semicercul zălăuan

HC Zalău va primi sâmbătă dimineaţa vizita formaţiei CSM Bucureşti, o echipă cu un buget de 4 milioane de euro. Publicul zălăuan, care cu siguranţă va umple şi de această dată până la refuz Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, va avea ocazia să vadă jucătoare „una şi una”, în frunte cu Cristina Neagu, o handbalistă plătită regeşte din bani publici.

Bucureştencele abordează jocul de la Zalău din fotoliul de lider, având 46 de puncte după 16 jocuri, în timp ce Zalăul ocupă locul 12, cu 10 puncte după 16 runde. CSM-ul are un parcurs foarte bun atât în competiţiile interne, cât şi în Liga Campionilor, iar sâmbătă vine la Zalău cu gândul de a-şi trece în cont o nouă victorie.

Tânăra echipă a Zalăului are nevoie de victorie ca de aer, însă în faţa unei astfel de formaţii, singurul obiectiv poate fi acela de a se ridica cât mai mult la nivelul adversarului. Pentru HC Zalău urmează trei dueluri „de foc”, două jocuri pe teren propriu cu CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti, dar şi o partidă pe terenul celor de la Gloria Buzău.

Partida dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti este programată sâmbătă, la ora 11:00, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, preţul unui bilet cu loc fiind de 10 lei. Biletele se pun în vânzare vineri, între orele 15 şi 17 şi sâmbătă, de la ora 9:00.

Din cadrul etapei a XVII-a, s-au disputat partidele: Minaur Baia Mare – Gloria Bistriţa-Năsăud 31 – 30, CSM Galaţi – CSM Slatina 25 – 31, SCMU Craiova – Dunărea Brăila 27 – 37 şi Măgura Cisnădie – Gloria Buzău 25 – 22. Partidele rămase de disputat sunt: HC Zalău – CSM Bucureşti, CSM Târgu Jiu – Rapid Bucureşti, SCM Râmnicu Vâlcea – Dacia Mioveni.

 

2 Thoughts to “Duel de gală pe semicercul zălăuan”

  1. […] HC Zalău va primi sâmbătă dimineaţa vizita formaţiei CSM Bucureşti, o echipă cu un buget de 4 milioane de euro. Publicul zălăuan, care cu sigurnaţă va umple şi de această dată până la refuz Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, va avea ocazia să vadă jucătoare „una şi una”, în frunte cu Cristina Neagu, o handbalistă plătită regeşte din bani publici. Bucureştencele aborzează jocul de la Zalău din fotoliul de lider, având 46 de puncte după 16 jocuri, în timp ce Zalăul ocupă locul 12,  » Mai multe detalii […]

  2. […] HC Zalău va primi sâmbătă dimineaţa vizita formaţiei CSM Bucureşti, o echipă cu un buget de 4 milioane de euro. Publicul zălăuan, care cu sigurnaţă va umple şi de această dată până la refuz Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, va avea ocazia să vadă jucătoare „una şi una”, în frunte cu Cristina Neagu, o handbalistă plătită regeşte din bani publici. Bucureştencele aborzează jocul de la Zalău din fotoliul de lider, având 46 de puncte după 16 jocuri, în timp ce Zalăul ocupă locul 12, cu 10 puncte după 16 runde. CSM-ul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment