„Dublă” de weekend în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”

Handbalul şi voleiul zălăuan revin în prim-plan la finalul acestei săptămâni, ambele echipe urmând să evolueze pe teren propriu. Pentru HC Zalău este al doilea meci oficial din acest an, primul desfăşurându-se în data de 8 ianuarie, în Cupa României, când HC Zalău a pierdut în faţa celor de la Dacia Mioveni. Pentru echipa condusă de Gheorghe Tadici urmează duminică, de la ora 11:00, duelul cu Minaur Baia Mare, din cadrul penultimei etape a turului. Zălăuancele ocupă locul 12 în clasament, cu 9 puncte, în timp ce Minaur Baia Mare se situează pe poziţia a IX-a, cu 12 puncte.

Sâmbătă, de la ora 17:30, tot în Sala Sporturilor din Zalău, SCM va primi vizita liderului Diviziei A1 la volei masculin, Dinamo Bucureşti, formaţie ce a transferat un coordonator francez în pauza de iarnă, pe Pierre Pujol, fost campion european.

În partida tur, de la Bucureşti, voleibaliştii zălăuani au cedat în tie-break, 2 – 3, după ce au avut 2 – 0 la seturi. În ultimul meci oficial din 2022, SCM Zalău s-a duelat tot cu Dinamo Bucureşti, în Cupa României, formaţia din Capitală impunându-se cu 3 – 0.

 

One Thought to “„Dublă” de weekend în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici””

  1. […] Handbalul şi voleiul zălăuan revin în prim-plan la finalul acestei săptămâni, ambele echipe urmând să evolueze pe teren propriu. Pentru HC Zalău este al doilea meci oficial din acest an, primul desfăşurându-se în data de 8 ianuarie, în Cupa României, când HC Zalău a pierdut în faţa celor de la Dacia Mioveni. Pentru echipa condusă de Gheorghe Tadici urmează duminică, de la ora 11:00, duelul cu Minaur Baia Mare, din cadrul penultimei etape a turului. Zălăuancele ocupă locul 12 în clasament, cu 9 puncte, în timp ce Minaur Baia Mare… Citeste mai mult […]

Leave a Comment