Două pugiliste de la CSM Zalău, cu şanse reale de a fi selectate în lotul naţional

La Bucureşti se desfăşoară în această perioadă selecţia pentru loturile naţionale de senioare, tineret şi junioare, printre pugilistele convocate la această acţiune numărându-se şi trei pugiliste de la Clubul Sportiv Municipal Zalău. Toate cele trei sportive sunt din Şimleu Silvaniei, fiind pregătite de antrenorul Adrian Popuţea. Două dintre acestea, Diana Tănăsescu şi Margareta Hidigan, sunt campioanele României la categoriile lor de vârstă, iar cea de-a treia este Rafaela Dovlete. Toatele cele trei reprezentante ale Sălajului au debutat cu victorie la acţiunea din Capitală, învingându-şi adversarele în partidele susţinute luni. La categoria 62 de kilograme, Diana Tănăsescu a dispus de Denisa Lazăr, de la Tulcea, iar Margareta Hidigan a învins-o pe Roxana Alexuc, de la Botoşani, la categoria 52 de kilograme. Şi Rafaela Dovlete a obţinut o victorie în faţa unei sportive din Piteşti.

Marţi sunt programate alte meciuri pentru cele trei reprezentante ale CSM Zalău, iar cele două campioane ale României au şanse reale de a fi cooptate în lotul de junioare.

Selecţia pentru loturile naţionale are loc la Complexul Sportiv „Lia Manoliu”.

CSM Zalău organizează sâmbătă o nouă ediţie a „Cupei Meseşul”, eveniment la care şi-au anunţat prezenţa 11 cluburi din ţară şi peste 80 de sportivi.

Leave a Comment