Două pugiliste de la CSM Zalău, medaliate cu aur la Cupa României

Rezultat de excepţie obţinut de două pugiliste de la CSM Zalău la ediţia din acest an a Cupei României la box feminin, eveniment desfăşurat la Ploieşti. Trei sportive au făcut parte din delegaţia condusă de antrenorul Adrian Popuţea: Diana Tănăsescu (cat. 70 kg), Maria Szatmari (cat. 60 kg) şi Kallos Alexandra (cat. 57 kg).

După trofeele cucerite în 2020, 2021 şi 2022, Diana Tănăsescu şi-a respectat blazonul, câştigând şi în acest an medalia de aur. Maria Szatmari avea un bronz şi două medalii de argint, iar în acest an a urcat, pentru prima dată, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Aflată pentru prima dată la Cupa României, Kallos Alexandra a avut o prestaţie onorabilă, reuşind să obţină medalia de argint, după o finală pierdută la limită.

Sălajul a avut reprezentant şi în delegaţia de arbitri, Dan Sabău oficiind 20 de meciuri în ring şi 40 la masa de arbitraj.

 

One Thought to “Două pugiliste de la CSM Zalău, medaliate cu aur la Cupa României”

  1. […] Rezultat de excepţie obţinut de două pugiliste de la CSM Zalău la ediţia din acest an a Cupei României la box feminin, eveniment desfăşurat la Ploieşti. Trei sportive au făcut parte din delegaţia condusă de antrenorul Adrian Popuţea: Diana Tănăsescu (cat. 70 kg), Maria Szatmari (cat. 60 kg) şi Kallos Alexandra (cat. 57 kg). După trofeele cucerite în 2020, 2021 şi 2022, Diana Tănăsescu şi-a respectat blazonul, câştigând şi în acest an medalia de aur. Maria Szatmari avea un bronz şi două medalii de argint, iar în acest an a… Citeste mai mult […]

Leave a Comment