Două pugiliste de la CSM Zalău au urcat pe podium la Cupa României

Clubul Sportiv Municipal Zalău a avut trei reprezentante la ediţia din acest an a Cupei României la box, eveniment desfăşurat în Sala Sporturilor „Vasile Ştefan” din Râmnicu Sărat.
Peste 100 de sportive de la cluburile din România au urcat în ring la acest eveniment rezervat categoriilor junioare, tineret şi senioare.
Cel mai bun rezultat al pugilistelor zălăuane a fost obţinut de Kocsis Anita, la senioare, care a urcat în ring la categoria 54 de kilograme. Sportiva de la CSM Zalău s-a clasat pe locul doi la finalul competiţiei.
Pe podium a urcat şi Andreea Ciupe, aceasta clasându-se pe poziţia a treia la junioare, boxând la categoria 57 de kilograme.
Naomi Ciurte a rămas în afara podiumului la senioare (categoria 48 de kilograme), după ce a avut ghinionul de a boxa chiar din primul meci cu multipla campioană europeană şi vicecampioana mondială, Steluţa Duţă.
La ediţia din acest an a Cupei României a participat şi lotul naţional de senioare, care se pregăteşte pentru Campionatul Mondial, dar şi pentru meciurile de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din perioada 5 – 21 august.

Leave a Comment