Două meciuri în patru zile pentru HC Zalău

Azi, ora 16:30, Sala „Avram Iancu” Zalău
HC Zalău – CSM Bucureşti

Calificată în optimile de finală ale Cupei EHF după cele două partide disputate la finele săptămânii trecute în Islanda, în faţa echipei Valur, HC Zalău va susţine alte două partide în această săptămână, ambele în campionatul intern. Primul este programat chiar în această după-amiază, în faţa ocupantei locului şapte – CSM Bucureşti. Va fi practic derby-ul etapei, având în vedere că formaţia antrenată de Gheorghe Tadici se situează pe locul opt, la un punct în spatele formaţiei din Capitală.
HC Zalău va încheia anu în deplasare, urmând să întâlnească duminică, de la ora 11, SCM Craiova. Va fi primul meci de handbal în Sala Polivalentă din Craiova, care a fost inaugurată la finalul săptămânii trecute, cu o gală de Local Kombat, la18 ani după ce vechea sală a fost distrusă aproape în totalitate de un incendiu.
„Venim după două meciuri şi o deplasare lungă în cupele europene şi ne aşteaptă alte două partide dificile în campionatul intern. Practic, sunt patru meciuri în decurs de nouă zile, plus că duminică vom juca din nou în deplasare, la Craiova şi ne aşteaptă o altă deplasare lungă. Ne dorim patru puncte din cele două meciuri, ceea ce ar însemna să recuperăm şi cele două pierdute acasă cu Baia Mare, meci pe care, dacă l-am mai juca de zece ori nu l-am pierde. Mâine, (n.r. azi) jucăm cu o echipă care vine după o pauză de mai bine de o săptămână, cu un lot omogen, căruia i s-a adăugat şi fostul nostru inter, Dana Molfea. Noi arătăm foarte bine pe axul de la nouă metri. Faţă de anul trecut nu le mai avem pe Ciuciulete, Molfea şi Cristoaica, iar jucătoarele tinere nu confirmă încă aşa cum ne-am dori. Noi promovăm jucătoare tinere şi încercăm să ne bazăm pe forţa grupului. Avem şi o bancă limitată, dar, aşa cum am mai spus, sperăm să obţinem maximum din cele două partide”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.

Leave a Comment