Doru Matei candidează la funcţia de preşedinte al AJF Sălaj

Pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi există patru candidaturi, cei care doresc să ajungă în această funcţie fiind Marius Paşca – antrenorul echipei Dumbrava Gîlgău, Horaţiu Bogar – actualul vicepreşedinte al AJF Sălaj, Marius Cozma – fost jucător al echipei Armătura Zalău şi Nicolae Danciu – observator în cadrul AJF Sălaj

Vineri a fost ultima zi pentru depunerea candidaturilor la funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj, dar şi pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi. Actualul şef al AJF Sălaj, Daniel Sabou, şi-a depus primul candidatura, iar în ultima zi s-a înscris în cursa pentru preşedinte şi Doru Matei, observator în cadrul Federaţiei Române de Fotbal.
Patru nume apar pe lista candidaturilor pentru vicepreşedinţi: Horaţiu Bogar – actualul vicepreşedinte al AJF Sălaj, Marius Cozma – fost jucător al Armătura Zalău, Nicolae Danciu – observator în cadrul AJF Sălaj şi Marius Paşca – antrenorul echipei Dumbrava Gîlgău.
„Vineri, la ora 12, s-a încheiat procesul de depunere a candidaturilor, iar pentru cea de preşedinte există două candidaturi, cea a actualului preşedinte, Daniel Sabou, iar al doilea candidat este Doru Matei. Pentru vicepreşedinţi s-au înscris Marius Paşca, Horaţiu Bogar şi Nicolae Danciu si Marius Cozma. Luni se va întruni Comitetul Executiv, care va numi o comisie pentru verificarea şi validarea dosarelor”, a precizat Leontin Moga, secretarul general al AJF Sălaj.
Alegerile pentru funcţia de preşedinte al AJF Sălaj sunt programate sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 11, în sala festivă a Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău. 50 de membri afiliaţi au drept de vot la alegerile de la finalul acestei luni.

4 Thoughts to “Doru Matei candidează la funcţia de preşedinte al AJF Sălaj”

  1. Anonim

    Matei ??? Nimeni om drumul inui floc dimineata …

  2. Anonim

    Da a si asta ajunge președinte la ajf Sălaj vă fi vai de noi nu e destul că a ajutat la desființarea lui FC Zalău cu astea de la PSD împreună cu primarul Ionel ciunt acuma se vede la ajf să vadă de Sporting Zalău că au vrut liga 5 decât să vină la Zalău echipa din liga2 vin de pe sate vai de fotbal din Zalău

  3. Anonim

    Da, este fotbal In Sălaj?

Leave a Comment