Doliu în lumea handbalului zălăuan

Dimineaţa zilei de sâmbătă a venit cu o veste şoc pentru iubitorii handbalului din judeţ. Mihaela Brânduşe ( fostă Viscreanu) a decedat în jurul orei 7, la vârsta de 33 de ani.
Handbalista originară din Bacău s-a transferat la formaţia condusă de Gheorghe Tadici în 2001, evoluând la Zalău până în 2010.
„Mişu”, cum îi spuneau colegele de echipă, a cunoscut gustul performanţei la scurt timp după ce a ajuns în handalul zălăuan, devenind vicecampioană şi campăioană naţională cu echipa de junioare I a Clubului Sportiv Şcolar, pregătită la acea vreme de Elena Tadici. A urmat pasut spre echipa de senioare, Silcotub Zalău, cu care a devenit triplă campioană a României.
Chiar dacă în 2010 s-a despărţit de formaţia zălăuană, Mihaela Viscreanu a mai rămas câţiva ani în oraşul de la poalele Meseşului, căsătorindu-se în 2011 cu zălăuanul Marius Brânduşe. Naşii de cununie au fost Ana Maria şi Gabi Şomoi.
„Viaţa este nedreaptă uneori, iar durerea nu se poate descrie în cuvinte. Cel mai dureros este faptul că a rămas fără mamă o fetiţă de 4 ani”, ne-a declarat fosta handbalistă, Ana Maria Şomoi.
„Este un moment extrem de trist pentru întreg handbalul zălăuan. Mihaela Viscreanu a fost un suflet mare, care a însemnat ceva pentru handbalul din Sălaj. Îmi pare enorm de rău, dar, din păcate, uneori suntem neputincioşi în faţa sorţii. Clubul de handbal din Zalău regretă dispariţia ei şi transmitem pe această cale condoleanţe familie îndoliate”, a precizat şi Gheorghe Tadici, antrenorul care a dus-o spre marea performanţă.
Mihaela Brânduşe suferea de câţiva ani de o boală incurabilă.
Dumnezeu să o odihnească în pace.

2 Thoughts to “Doliu în lumea handbalului zălăuan”

  1. Pacat! Mare pacat! Dzeu sa o odihneasca !

  2. GEORGE

    ADIO MISU ! Dzeu sa te aiba in paza , ca ai fost o fata linistita,respectuoasa si de treaba ! Condoleante familiei tale greu incercata !

Leave a Comment