Doi zălăuani, observatori la aceeaşi partidă în Liga a II-a

După ce a debutat în urmă cu o lună ca observator în Liga III-a de fotbal, la partida dintre Fotbal Comuna Recea şi Unirea Dej, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, Daniel Sabou, a fost delegat la două partide din eşalonul secund, ultima dintre ele desfăşurându-se la finalul săptămânii trecute. „U” Cluj – FC Caransebeş a fost partida la care Sabou a debutat ca observator şi în eşalonul secund, iar sâmbătă a fost observator de joc la derby-ul dintre FCM Baia Mare şi Olimpia Satu Mare.
Daniel Sabou nu a fost singurul reprezentant al Sălajului delegat la această partidă, fostul arbitru internaţional, Ioan Onicaş, participând la acest joc în calitate de observator de arbitri. Este pentru prima dată când doi observatori zălăuani sunt delegaţi la aceeaşi partidă în Liga a II-a.
Fostul arbitru asistent, Ioan Onicaş, a devenit observator în eşaloanele doi şi trei în anul 2011, iar anul trecut a promovat în corpul observatorilor din Liga I.
Devenit preşedinte al AJF Sălaj în luna februarie, funcţie pentru care s-a duelat chiar cu fostul arbitru asistent, Daniel Sabou a devenit observator de joc în vara acestui an, după ce a susţinut la Federaţia Română de Fotbal un test care a cuprins întrebări din regulamentul de organizare şi desfăşurare al jocului de fotbal.
Federaţia Română de Fotbal a programat miercuri etapă intermediară în Liga a II-a, iar preşedintele AJF Sălaj beneficiază de a treia delegare consecutivă în eşalonul secund, urmând să oficieze la meciul dintre formaţia suceveană, Bucovina Pojorâta şi Dacia Unirea Brăila, din cadrul Seriei I.

Leave a Comment