Doar victoria-i menţine pe locul doi

Luni, ora 18, Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare
Ştiinţa Explorări Baia Mare – CS Volei Municipal Zalău

Situată pe locul doi în clasament după eşecul de pe teren propriu cu Tomis Constanţa, Volei Municipal Zalău este obligată să se impună luni în deplasarea de la Baia Mare pentru a fi sigură că-şi păstrează poziţia în clasament. Vicecampioana se află la egalitate de puncte cu ocupanta locului trei, Universitatea Craiova, care joacă în etapa din acest weekend pe terenul celor de la CSM Bucureşti.
Ştiinţa Explorări Baia Mare are un lot schimbat în mare parte faţă de anul trecut, iar pe teren propriu este o echipă cât se poate de incomodă.
„Baia Mare a făcut multe schimbări faţă de anul trecut, este o echipă bună şi o tratăm ca pe un adversar puternic. Mergem cu gândul de a obţine maximum de puncte din acest meci. Sper ca băieţii să fi învăţat din greşelile făcute în meciul cu Tomis Constanţa, să jucăm un volei de calitate la Baia Mare, iar la final să fim învingători”, a precizat Bogdan Nicolae, antrenorul secund al Zalăului.
Acesta a recunoscut că formaţia zălăuană ar fi putut obţine mai mult de la partida cu echipa campioană, însă, prestaţia jucătorilor zălăuani a lăsat de dorit în momentele importante ale jocului cu Tomis Constanţa. „Atât eu, cât şi antrenorul principal, Stoyan Stoev, ne-am fi dorit să luăm chiar un punct de la acel meci. După cum s-au comportat jucătorii noştri la încălzirea dinaintea meciului, am sperat la acest lucru şi cred că puteam să obţinem cel puţin un set”.
În sezonul trecut, zălăuanii s-au impus cu 3 – 0 pe terenul formaţiei băimărene, însă formaţia maramureşeană şi-a luat revanşa în penultima partidă a sezonului regulat, câştigând cu 3 – 1 duelul de la Zalău. Cele două formaţii s-au întâlnit şi în prima fază a play-off-ului, zălăuanii câştigând cu 2 – 1 la general, după ce Baia Mare s-a impus cu 3 – 1 în primul meci disputat chiar în Sala Sporturilor din Zalău.
Partida dintre Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Volei Municipal Zalău este programată luni, de la ora 18, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Leave a Comment