DJST Sălaj a organizat a zecea acţiune din cadrul proiectului „Campionii în şcoală, liceu şi universitate”

Programul lansat la finalul anului trecut de Ministerul Tineretului şi Sportului, „Campionii în şcoală, liceu şi universitate”, pare să aibă succes la nivel de Sălaj. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj a organizat vineri o nouă acţiune de acest gen, a zecea, gazdă fiind de această dată Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” din Zalău.
Cea care le-a vorbit elevilor acestei şcoli despre sport şi beneficiile practicării lui a fost Valeria Motogna, port-drapelul delegaţiei României la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008.
65 de elevi din clasele V – VIII din cadrul şcolii au participat la acţiunea de vineri, dar şi cadrele didactice din cadrul acestei instituţii de învăţământ.
„Vom continua programul de promovare al sportului în cât mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Sălaj şi sperăm ca aceste acţiuni să aibă ca finalitate dorinţa elevilor de a începe practicarea unui sport de performanţă la unul dintre cluburile din judeţul Sălaj, unde chiar există ramuri sportive importante cum ar fi: handbal feminin, volei masculin, fotbal, atletism, tenis, box, tenis de masă, karate, lupte, etc. Până la urmă, obiectivul principal al acestor acţiuni de promovare în unităţile de învăţământ este acela de a creşte numărul de elevi, studenţi şi tineri legitimaţi la cluburile sportive de performanţă din fiecare judeţ al ţării, implicit formarea viitorilor campioni de mâine ai României”, se arată într-un comunicat al DJST Sălaj.
Instituţia condusă de Adrian Fărcaş a organizat zece acţiuni de acest gen până în prezent, celelalte desfăşurându-se la şcolile din Cuzăplac, Hida, Zimbor, Crişeni, Bocşa, Hereclean, Românaşi, Sîg şi Borla.
În cadrul acestui proiect, au mai fost implicaţi atelta Paula Todoran, karateka Călin Marincaş şi fostul arbitru FIFA, Ioan Onicaş.

Alte articole

2 Thoughts to “DJST Sălaj a organizat a zecea acţiune din cadrul proiectului „Campionii în şcoală, liceu şi universitate””

  1. nico

    Acum megaoferta lucru acasa. Cea mai serioasa si mai cautata oferta de castig. Selectam colaboratori pentru activitate in timpul liber, la domiciliu. Va oferim detalii dupa ce trimiteti cuvantul COLABORARE la adresa de email: ndraghi01@gmail.com

  2. Anonim

    Apa de ploaie,praf in ochii fraierilor…. Jurnalistii musca !

Leave a Comment