Distracţie şi voie bună la „Titan Arena”

Echipa CERT Transilvania în colaborare cu reprezentanţii Bazei Sportive „Titan Arena” a organizat sâmbătă, 12 mai o acţiune pentru copiii Centrului de Plasament din Jibou, aceştia având parte de o zi plină de surprize şi de jocuri ce le-au fost dedicate.
Cu ajutorul unor sponsori şi a membrilor CERT Transilvania, echipa de fotbal alcătuită din copii ai Centrului de Plasament au fost echipaţi cu un echipament profesional. Copiii au mai primit jocuri şi jucării, iar unii dintre ei s-au bucurat de pachete personalizate de la diferiţi donatori care i-au „adoptat” pentru acest eveniment.
„Mica, dar inimoasa echipă de fotbal adoptată CERT Transilvania a demonstrat că secretul succesului constă în dăruire şi abnegaţie. În meciul amical pregătit cu echipa Viitorul Zalău, copiii au dat dovadă de dăruire şi implicare în joc. S-au remarcat câteva talente în rândul copiilor, iar managerul clubului Viitorul Zalău ne-a asigurat că-i va sprijini în continuare dacă aceştia doresc să practice fotbal de performanţă. Ne dorim ca atenţia pe care le-am arătat-o copiilor şi sprijinul oferit cu această ocazie să-i motiveze şi să-i ajute să îşi valorifice pe deplin potenţialul. Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestei zile reuşite”, a postat pe pagina de socializare Alin Gâmbuluţ, unul dintre membri CERT Transilvania.
Toţi copiii au fost implicaţi în jocuri de echipă, iar atmosfera creată de copii, părinţi şi organizatori a fost una de sărbătoare.

Leave a Comment