Din Jac, pe scena Campionatului de Culturism şi Fitness din Londra

Cosmin Marcu, un tânăr de 23 de ani din localitatea Jac, a făcut spectacol în această lună la Londra, în cadrul Campionatului de Culturism şi Fitness, competiţie inclusă în calendarul Federaţiei de Bodybuilding şi Fitness din Marea Britanie.

Cosmin Marcu a plecat în Anglia în urmă cu trei ani, împreună cu soţia sa, dar relaţia dintre cei doi s-a încheiat la scurt timp după ce aceştia s-au stabilit în Londra. Tânărul de 23 de ani din localitatea Jac nu a practicat culturismul în România, începând să frecventeze sălile de culturism şi fitness abia după ce şi-a încheiat „aventura” cu fosta soţie.
„Eram distrus la început din punct de vedere psihic şi am început să merg la sală, pentru a uita ceea ce s-a întâmplat. Mergeam zilnic la sala de forţă, nu conta cât munceam în ziua respectivă. Era un fel de „for me gym is life” (sala este viaţa mea). Am început să îmi fac un program şi în ceea ce priveşte alimentaţia, încercam să nu mai mănânc de la Fast-Food-uri, pentru că îmi doream o alimentaţie cât mai sănătoasă”, ne-a dezvăluit tânărul din Jac.
După mai bine de doi ani petrecuţi într-o sală de culturism, Cosmin Marcu a decis să se pregătească intens, pentru a putea participa în cadrul unui concurs organizat de Federaţiei de Bodybuilding şi Fitness din Marea Britanie.
„Am plătit un antrenor personal pentru a fi într-o formă cât mai bună, fiindcă îmi doream să particip la concursuri. Din luna iunie a acestui an am început să mă pregătesc intenst, iar la începutul lunii septembrie, am participat la primul concurs”, a mai precizat Marcu.
Tânărul din Jac lucrează în construcţii în Londra, dar, indiferent cât de obosit se întoarce de la muncă, nu spune niciodată „nu” când vine vorba despre sala de forţă.
„Uneori, mă simt epuizat, dar, cu toate acestea, nu renunţ la programul pe care-l am şi la sala de forţă”.
La începutul acestei luni, Cosmin Marcu a urcat pentru prima dată de scena unui concurs. Este vorba despre Campionatul de Culturism şi Fitness, competiţie inclusă în calendarul Federaţiei de Bodybuilding şi Fitness din Marea Britanie.
Evenimentul a avut loc la Londra, iar tânărul originar din Jac a concurat în proba de men’s physique.
„Au avut multe emoţii, fiind primul meu concurs, dar am făcut faţă competiţiei şi am reuşit să mă clasez chiar pe locul doi, calificându-mă astfel în finalele Campionatului de Culturism şi Fitness. Este un rezultat extraordinar, având în vedere că este primul meu concurs”, a afirmat Marcu.
Visul lui Cosmin Marcu este să devină antrenor personal de fitness. „Vreau să particip la cât mai multe concursuri în viitor, dar visul meu este să devin antrenor personal de fitness”, a încheiat Marcu.

 

Leave a Comment