Derby-ul primei etape din returul Ligii a IV-a se decide la Comisia de Disciplină

Unirea Mirşid a câştigat cu scorul de 4 – 2 duelul cu Dumbrava Gîlgău, dar formaţia pregătită de Marius Paşca a depus o contestaţie, iar rezultatul final se va stabili la Comisia de Disciplină din cadrul AJF Sălaj

Liga a IV-a de fotbal a revenit în prim-plan la finalul săptămânii trecute, odată cu desfăşurarea primei etape a returului. Derby-ul primei runde s-a jucat la Mirşid, unde Unirea din localitate a dispus cu scorul de 4 – 2 de Dumbrava Gîlgău, după ce a condus cu 4 – 0 în minutul 63. Ciprian Pavel a reuşit hattrick-ul pentru gazde, iar al patrulea gol a fost marcat de Mihai Bode. Bogdan Ciaca a redus din diferenţă în minutul 67, marcând primul gol al Gîlgăului, iar Andrei Bene a mai înscris o dată în minutul 90+3. Oaspeţii au depus, însă, o contestaţie la finalul meciului, iar cazul a fost analizat marţi, în cadrul Comisiei de Disciplină. Reprezentanţii comisiei nu au luat, însă, nicio decizie, cazul fiind amânat până la şedinţa de săptămâna viitoare.
Un alt meci a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină, cel dintre Silvania Cehu Silvaniei şi Olimpic Bocşa. Partida nu s-a disputat, deoarece nu toţi jucătorii echipei oaspete aveau trecută pe carnetele de joc data efectuarii vizitei medicale. Şi acest caz a fost amânat pentru şedinţa Comisiei de Disciplină de săptămâna viitoare.
Rapid Jibou a trecut fără emoţii de Gloria Ban, după autogolul lui Cristian Onica din minutul şapte şi reuşita lui Adrian Fărcaş din minutul 75.
Flacăra Halmăşd a obţinut a opta victorie a sezonului, după ce a învins cu scorul de 4 – 2, în deplasare, echipa Gloria Bobota.
AS Chieşd a dispus la limită de Benfica Ileanda, câştigând cu scorul de 3 – 2 pe terenul acesteia, iar suspriza etapei a produs-o echipa din Hida, care s-a impus cu 3 – 0 pe terenul formaţiei CS Crasna.
CS Barcău Nuşfalău a învins la scor de neprezentare Sportul Şimleu, după ce la pauză, tabela a arătat 1 – 0.
Lider după 14 etape este CS Barcău Nuşfalău, cu 36 de puncte, urmată de Rapid Jibou, cu 34 de puncte.
La polul opus se situează Gloria Bobota, cu cinci puncte şi Sportul Şimleu, cu un singur punct.
Rezultatele complete şi marcatorii:
Unirea Mirşid – Dumbrava Gîlgău 4 – 2, 0 – 4 la juniori
Au marcat: Ciprian Pavel (min. 12, 27 şi 63), Mihai Bode (min. 37), respectiv Bogdan Ciaca (min. 67) şi Andrei Bene (min. 90+3)
Rapid Jibou – Gloria Ban 2 – 0, juniori 6 – 0
Au marcat: Cristian Onica (min. 7-autogol) şi Adrian Fărcaş (min. 75)
Gloria Bobota – Flacăra Halmăşd 2 – 4, 0 – 3 la juniori
Au marcat: Vasile Man (min. 17), Marius Ardelean (min. 72), respectiv Nagy Ciprian (min. 3 şi 13), Adrian Dregan (min. 5, 85)
Benfica Ileanda – AS Chieşd 2 – 3, 7 – 2 la juniori
Au marcat: Robert Ciurar (min. 55), Ionuţ Duma (min. 75), respectiv Petrică Lăcătuş (min. 34) şi Ovidiu Cătană (min. 66 şi 88)
CS Crasna – CS Hida 0 – 3, 12 – 0 la juniori
Au marcat: Florin Săstraş (min. 29), Cornel Onaţ (min. 32) şi Dragoş Covaci (min. 50)
CS Barcău Nuşfalău – Sportul Şimleu Silvaniei 3 – 0, juniori 3 – 5
Au marcat: Kallai Geza (min. 45), Vasile Ciorba (min. 63), Daniel Gut (min. 72)

Leave a Comment