Derby-ul Ardealului la volei se joacă la Zalău

După ce s-a întors fără niciun punct de pe terenul liderului, Universitatea Craiova, Volei Municipal Zalău va încerca să obţină mult mai mult din disputa de duminică, în care va întâlni pe teren propriu Ştiinţa Explorări Baia Mare. Dacă în ediţia trecută de campionat, echipa băimăreană nu a fost considerată o forţă în România, terminând sezonul pe locul opt, formaţia pregătită de Marius Botea arată mult mai bine în actuala ediţie. Maramureşenii ocupă locul doi înaintea duelului de la Zalău, având şase victorii, o înfrângere şi 17 puncte acumulate.
Volei Municipal Zalău ocupă poziţia a şasea după şapte etape, cu 13 puncte acumulate.
„Nu este uşor să jucăm la interval de trei zile, dar sperăm să revenim la forma cu care i-am obişnuit pe spectatorii zălăuani, iar duminică, în jocul cu Explorări Baia Mare, să tranşăm partida în favoarea noastră. Suntem obosiţi după partida din Elveţia, dar ne vom reveni până la ora meciului cu Baia Mare şi vom aborda jocul cu forţe maxime”, ne-a declarat Adrian Feher.
„Suntem conştienţi că vom juca în faţa unui adversar redutabil, dacă ar fi să ne uităm după ultimele rezultate din cupele europene. Cred că Zalăul alcătuieşte la ora actuală o echipă cu un nucleu bun de jucători, cu experienţă şi trebuie să ţinem cont de acest lucru. Încercăm să ne jucăm şansa la Zalău şi să ne întoarcem cu puncte. Niciun meci nu seamănă cu celălalt, iar faptul că Zalăul a pierdut la Craiova şi noi am câştigat în faţa Dejului nu reprezintă un standard clar în alcătuirea unui clasament. Într-un astfel de meci, depinde foarte mult de forma în care se află echipele în ziua respectivă”, a afirmat, de cealaltă parte, Marius Botea, antrenorul echipei băimărene.
Meciul dintre Volei Municipal Zalău şi Ştiinţa Explorări Baia Mare este programat duminică, la ora 17, în Sala Sporturilor.

Leave a Comment