Derby pentru locul doi între FC Zalău şi Metalurgistul Cugir

FC Zalău se află în continuare în afara podiumului Seriei a V-a din Liga a III-a de fotbal, după ce a pierdut ultimele două partide susţinute în compania echipelor Avântul Reghin şi CS Iernut. După „duşul rece” de pe teren propriu, când a cedat cu 0 – 1 în faţa Reghinului, echipa zălăuană nu s-a ales cu nimic nici din întâlnirea de săptămâna trecută, pierzând cu scorul de 0 – 2 pe terenul celor de la Iernut.
Vineri, în cadrul etapei a 24-a, „alb-albaştrii” primesc vizita formaţiei Metalurgistul Cugir, echipă situată pe poziţia secundă, la trei lungimi în faţa zălăuanilor. Este practic un derby pentru locul doi, poziţie la care zălăuanii mai speră, după ce şansele l-a promovare au fost diminuate la maximum, FC Zalău aflându-se la 11 puncte în spatele liderului FC Hermannstadt.
„Jucătorii vor trebui să-şi schimbe atitudinea pentru partida cu Metalurgistul Cugir, fiindcă, a treia înfrângere consecuntivă ar însemna să ieşim şi din lupta pentru locul doi, ceea ce ar fi o problemă pentru toţi cei din cadrul clubului. Cred, însă, că putem câştiga acest meci, ceea ce ne-ar da posibilitatea să revenim pe poziţia secundă”, a declarat acţionarul Alin Demle.
În cazul unei victorii, FC Zalău poate urca până pe poziţia secundă, având în vedere că ocupanta locului trei, Fotbal Comuna Recea, va sta în etapa de la finalul acestei săptămâni.
Partida dintre FC Zalău şi Metalurgistul Cugir este programată la ora 17, pe Stadionul Municipal.
În cadrul aceleiaşi runde, au mai fost programate meciurile: Unirea Jucu – ASA 2 Târgu Mureş, Sănătatea Cluj – CS Oşorhei, FC Hermannstadt – CS Iernut, Gaz Metan II Mediaş – Avântul Reghin, Recolta Dorolţ – Viitorul Ulmeni şi FC Bistriţa – Unirea Dej.

Leave a Comment