Debut spectaculos pentru SCM Zalău în noul sezon al Ligii a III-a

SCM Zalău pare să fi trecut repede peste eliminarea din Cupa României, având un debut spectaculos sâmbătă în noul sezon al Ligii a III-a. Echipa pregătită de George Zima și Alexandru Pop a întâlnit, în deplasare, Progresul Șomcuta Mare, formație în fața căreia s-a impus cu un categoric 8 – 1. Dacă în prima parte a întâlnirii s-au marcat trei goluri, în partea secundă a fost ”ploaie de goluri” pe Stadionul Progresul din Șomcuta Mare.

Doar patru minute au trecut de la fluierul de start că SCM a deschis scorul prin atacantul Sergiu Pop. Același jucător a marcat în minutul 15, stabilind, iar în minutul 40, Sergiu Pop a reușit hattrick-ul printr-o boltă de la aproximativ 25 de metri. La doar câteva minute de la realuare, Cosmin Meșter și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, învingându-l pe portarul gazdelor cu un șut din marginea careului. Introdus în minutul 36 în locul lui Sergiu Jurj, cel care a suferit o comoție cerebrală, fiind transportat la spital cu ambulanța SMURD, Sergiu Negruț a dus scorul la 5 – 0 în minutul 57. Gaydele au înscris golul de onoare în minutul 70, dar până la final, Zalăul a mai punctat de trei ori. Sergiu Jurj a mai marcat de două ori, reușind și el hattrick-ul, iar Dan Berci a înscris un eurogol, fundașul Zalăului executând o lovitură liberă din marginea careului exact în vinclul porții adverse.

În etapa viitoare, SCM Zalău va evolua tot în deplasare, pe terenul echipei CSM Satu Mare.

SCM Zalău: Șugar Tamaș – Andrei Șumlea, Andu Moisi, Dan Berci, Răzvan Dulap, Meșter Cosmin, Vadim Calugher, Mihai Onicaș, Răzvan Gorovei, Sergiu Jurj și Sergiu Pop. Au mai evoluat: Sergiu Negruț, Mihai Forna, Mihai Doroftei și Alexandru Mare. Antrenori: George Zima (principal) și Alexandru Pop (secund)

Leave a Comment