David Anton, luptătorul sălăjean desemnat câştigător la Gala Colosseum de la Bucureşti

Devenit deja cunoscut în lumea kickboxing-ului din România, sălăjeanul David Anton a obţinut o nouă victorie răsunătoare la finalul săptămânii trecute. Sportivul legitimat la Box Club MLG, clubul fostului pugilist, Virgil Meleg, a participat la Gala Colosseum de la Bucureşti, un eveniment în care au avut loc 10 meciuri, două la feminin şi opt la masculin.

David Anton, sportiv originar din comuna Hereclean, a luptat împotriva lui Serkan Celebi, la categoria 81 de kilograme. Sălăjeanul a fost nevoit să slăbească în ultima perioadă pentru a putea concura la această categoria, în galele anterioare luptând la plus 85 de kilograme. La finalul unui meci echilibrat, care a necesitat o rundă suplimentară, David Anton a fost desemnat câştigător, punctând mai bine în ultima rundă.

„A fost greu, fiindcă a trebuit să cobor în greutate, pentru a lupta la 81 de kilograme. A fost primul meci la această categorie, adversarii dinainte având toţi cel puţin 85 de kilograme. M-am concentrat foarte bine pe parcursul meciului, mai ales că ştiam că mă vede o ţară întreagă şi mă bucur că am avut forţa să lupt până la finalul rundei a patra. Şi adversarul meu a luptat până la epuizare. Fiecare meci îl abordez cu maximă seriozitate şi profesionalism şi mă bucur că am câştigat într-o gală importantă, cum a fost cea de la Bucureşti”, a declarat sportivul sălăjean.

David Anton este sergent major în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, fiind pregătit de Alexandru Bîgi, Virgil Meleg şi Flaviu Lăpuşte, şi aceştia lucrând tot în cadrul MAI.

3 Thoughts to “David Anton, luptătorul sălăjean desemnat câştigător la Gala Colosseum de la Bucureşti”

  1. […] Devenit deja cunoscut în lumea kickboxing-ului din România, sălăjeanul David Anton a obţinut o nouă victorie răsunătoare la finalul săptămânii trecute. Sportivul legitimat la Box Club MLG, clubul fostului pugilist, Virgil Meleg, a participat la Gala Colosseum de la Bucureşti, un eveniment în care au avut loc 10 meciuri, două la feminin şi opt la masculin. David Anton, sportiv originar din comuna Hereclean, a luptat împotriva lui Serkan Celebi, la categoria 81 de kilograme. Sălăjeanul a fost nevoit să slăbească în ultima perioadă pentru a putea concura la această categoria,… Citeste mai mult […]

  2. […] Devenit deja cunoscut în lumea kickboxing-ului din România, sălăjeanul David Anton a obţinut o nouă victorie răsunătoare la finalul săptămânii trecute. Sportivul legitimat la Box Club MLG, clubul fostului pugilist, Virgil Meleg, a participat la Gala Colosseum de la Bucureşti, un eveniment în care au avut loc 10 meciuri, două la feminin şi opt la masculin. David Anton, sportiv originar din comuna Hereclean, a luptat împotriva lui Serkan Celebi, la categoria 81 de kilograme. Sălăjeanul a fost nevoit să slăbească în ultima perioadă pentru a putea concura la această categoria,…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment