David Anton, jandarmul zălăuan ce reprezintă Academia de Kickboxing a fraţilor Stoica din Bucureşti

„Mi s-a îndeplinit un vis”, afirmă luptătorul zălăuan

Fraţii Stoica, Andrei şi Bogdan, cunoscuţii luptători de kickbox din România, şi-au deschis anul trecut o afacere de suflet, înfiinţându-şi propria academie de kickbox, „Stoica Brothers Fight Academy”, iar sloganul celebrilor luptători este „antrenează-te cu campioni pentru a deveni campion”. La Academia din Bucureşti a celor doi luptători a ajuns şi zălăuanul Davind Anton, un luptător de kickbox care a început să practice acest sport în urmă cu 7 ani. Primul sport cu care a avut tangenţă a fost fotbalul, ca mulţi alţi copii din generaţia lui, dar ceva l-a atras mai mult spre sporturile de contact.
„Nu pot să zic că m-a determinat ceva anume, pur si simplu am vrut să practic sport de contact. După trei luni de antrenament cu Laurenţiu Lăpuşte, am susţinut primul meu meci, pe care l-am şi câştigat. După acel meci, am simţit că pot obţine mult mai mult în acest sport, ţinând cont că am avut doar trei luni de antrenament şi am făcut faţă cu brio”, ne-a declarat David Anton.
Pentru acesta au urmat alte gale, noi meciuri în care a demonstrat că parcă era născut pentru a practica acest sport. În vara anului trecut, mai precis în luna iunie, zălăuanul a câştigat şi prima centură din carieră, în cadrul Galei „Fight for Glory” desfăşurată la Bistriţa-Năsăud. „Am participat într-o piramidă cu 4 luptători din care am ieşit învingător, iar centura a venit în Sălaj. Acel meci a fost cel mai important din cariera mea până în prezent. Au urmat alte meciuri, iar ultimul a fost la „Gala Colosseum”, unul dintre cele mai importante promoţii de kickbox din România”, a mai afirmat luptătorul.
Pentru Anton a urmat o pauză de şase luni după acea gală, apoi s-a mutat cu serviciul în Bucureşti, lucrând în cadrul Jandarmeriei Române. „M-am mutat la Bucureşti, unde cred că mi s-a îndeplinit visul, acela de a mă antrena la „Stoica Brothers Fight Academy”. Am doar 20 de ani şi am planuri mari în această ramură sportivă”, spune cu tărie David Anton, care a ţinut să le mulţumească părinţilor săi pentru susţinere: „dacă nu mă ajutau financiar, dar şi moral, nu aş fi ajuns astăzi aici. Nu pot să-l omit nici pe Laurenţiu Lăpuşte, care este un antrenor deosebit şi care mi-a câştigat respectul pentru tot restul vieţii. Îi mulţumesc pentru că şi datorită lui am ajuns să fiu luptătorul de astăzi”.
David Anton nu doar că se antrenează la sala fraţilor Stoica, ci şi reprezintă Academia acestora în galele la care participă.

4 Thoughts to “David Anton, jandarmul zălăuan ce reprezintă Academia de Kickboxing a fraţilor Stoica din Bucureşti”

  1. Anonim

    Nu am știut că există un luptător sălăjan Frații Stoica!

  2. Anonim

    Oare dacă denumirea „academiei”, se titra în limba română, frații Stoica ar fi fost infectați cu Corona?

  3. Anonim

    “Mi s-a îndeplinit un vis”, afirmă luptătorul zălăuan Fraţii Stoica – tradu asta!

  4. Anonim

    Există „academie” de cafteală tot așa cum manelele-s „muzică”!

Leave a Comment