Daniel Sabou, reales pentru a treia oară președinte al AJF Sălaj

Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Sălaj a avut loc sâmbătă dimineața, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, fiind prezenți membrii afiliați, președinți de AJF-uri din alte județe, președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, secretarul general al Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu și vicepreședintele FRF, Octavian Goga.

Au fost prezenți toți membrii afiliați, iar Daniel Sabou, care a fost singurul candidat la funcția de președinte al AJF Sălaj, a fost reales, cu unanimitate de voturi, pentru a treia oară consecutiv, în fruntea fotbalului sălăjean.

Din noua echipă a AJF Sălaj mai fac parte vicepreședinții Marius Cozma și Cristian Jula, Radu Chiorean – reprezentant al echipelor din Liga a IV-a în Biroul Executiv, Florin Mitrea – reprezentant al echipelor din Liga a V-a în Biroul Executiv, Stanciu Rudolf – reprezentant al echipelor de copii și juniori în Biroul Executiv, Gabriel Bârjac – președintele Comisiei Județene de Arbitri, Leontin Moga – secretar AJF și Vera Văsăliuț – trezorier.

Daniel Sabou se află la conducerea fotbalului sălăjean din anul 2015.

4 Thoughts to “Daniel Sabou, reales pentru a treia oară președinte al AJF Sălaj”

  1. […] Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Sălaj a avut loc sâmbătă dimineața, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, fiind prezenți membrii afiliți, președinți de AJF-uri din alte județe, președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, secretarul general al Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu și vicepreședintele FRF, Octavian Goga. Au fost prezenți toți membrii afiliați, iar Daniel Sabou, care a fost singurul candidat la funcția de președinte al AJF Sălaj, a fost reales, pentru a treia oară consecutiv, în fruntea fotbalului sălăjean. Din noua echipă a AJF… Citeste mai mult […]

  2. […] Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal Sălaj a avut loc sâmbătă dimineața, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, fiind prezenți membrii afiliți, președinți de AJF-uri din alte județe, președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, secretarul general al Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu și vicepreședintele FRF, Octavian Goga. Au fost prezenți toți membrii afiliați, iar Daniel Sabou, care a fost singurul candidat la funcția de președinte al AJF Sălaj, a fost reales, cu unanimitate de voturi, pentru a treia oară consecutiv,  » Mai multe detalii […]

  3. Petru

    Ăsta e pe viața ca și Burleanu!!! De ce dracu mai dac alegeri! ? Doar ca sa dea o tentă de legalitate? Vai de noi!!!

Leave a Comment