Daniel Sabou, prezent la sărbătorirea a 25 de ani de la înfiinţarea Asociaţiilor Judeţene de Fotbal

Împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea Asociaţiilor Judeţene de Fotbal a fost sărbătorită la Gheile Grădiştei, fiind invitaţi toţi preşedinţii de asociaţii judeţene de fotbal din România, printre aceştia şi Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.
Din partea Federaţiei Române de Fotbal a fost prezent preşedintele Răzvan Burleanu, vicepreşedintele Octavian Goga, cel care a fost prezent şi la alegerile pentru funcţia de preşedinte al AJF Sălaj din iarna anului trecut, secretarul general, Radu Vişan, secretarul general adjunct, Gabriel Bodescu, managerul de dezvoltare, Ciprian Paraschiv şi consilierul preşedintelui, Andrei Vochin.
„A fost o acţiune frumoasă şi, în acelaşi timp, utilă. S-au discutat probleme legate în special de activitatea AJF-urilor şi ni s-a dat asigurări că acestea vor fi dezbătute în cel mai scurt timp în Comitetul Executiv al FRF. Preşedintele Răzvan Burleanu ne-a spus că astfel de întâlniri vor avea loc şi în viitor”, a afirmat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.
Conducerea FRF a prezentat proiectele aflate în derulare, dar şi pe cele de viitor, în care, beneficiarii finali vor fi cluburile afiliate la Asociaţiile Judeţene de Fotbal. De asemenea, s-au dat asigurări că vor fi investite sume importante de bani în dezvoltarea fotbalului amator (campionate organizate la nivel de judeţe) atât pentru echipele de seniori, cât şi pentru cele de juniori.
Un alt subiect discutat în cadrul întâlnirii de la Cheile Grădiştei a fostcel legat de jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, la care participă echipele campioane din Liga a IV-a. Există posibilitatea ca aceste jocuri să nu se mai dispute, iar echipele câştigătoare care îndeplinesc minimum de cerinţe financiare să promoveze direct în al treilea eşalon. Aceasta, deoarece se doreşte ca numărul echipelor participante în Liga a III-a să crească în următorii doi ani şi să se ajungă la opt serii, în loc de şase, câte sunt în prezent.
Daniel Sabou a fost ales preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal în luna februarie a anului trecut, acesta fiind succesorul lui Dan Costin, cel care a consdus destinele fotbalului sălăjean timp de zece ani. În decursul celor 25 de ani, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a mai fost condusă de Dorin Barbu şi de Tiberiu Demian.

Alte articole

One Thought to “Daniel Sabou, prezent la sărbătorirea a 25 de ani de la înfiinţarea Asociaţiilor Judeţene de Fotbal”

  1. Silviu

    dar nu-i vad fata de mocan… l-au ascuns astia de la frf ca sa nu se faca de rusine cu el? :))

Leave a Comment