„Cupa Viitorul” – povestea merge mai departe

2004 a fost anul în care s-a organizat prima ediţie a turneului intitulat „Cupa Viitorul”, un eveniment dedicat copiilor şi juniorilor care, de-a lungul anilor a adus la Zalău nume sonore din lumea fotbalului românesc. Evenimentul a fost organizat în fiecare vară, cu excepţia anului 2020, când pandemia a dat peste cap toate competiţiile sportive din România.
„Cupa Viitorul” a ajuns la ediţia cu numărul 17, evenimentul urmând să se desfăşoare în perioada 23 – 25 august. La fel ca la ediţiile anterioare, turneul va fi deschis printr-un meci de gală, la care au fost invitate şi glorii ale fotbalului românesc, precum Dănuţ Lupu, Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Marius Niculae, Daniel Iftodi, dar şi alţi foşti fotbalişti care vor putea fi văzuţi luni seara, începând cu ora 20:00, la Baza Sportivă Viitorul din Hereclean.
La evenimentul de luni seara şi-a anunţat prezenţa şi Lucian Bode – ministrul Afacerilor Interne, dar şi alte persoane din lumea politică.
Turneul va fi organizat la opt categorii de vârstă, începând de la copii născuţi în 2016 până la copii născuţi în 2008, partidele urmând să se dispute la Baza Sportivă din Hereclean, pe Stadionul Municipal şi la Baza Sportivă „Unirea” din Mirşid. Nici în acest an nu vor lipsi cluburi cunoscute din fotbalul românesc, urmând a fi prezente, printre altele, CFR Cluj, Dinamo Bucureşti, Universitatea Cluj şi Gloria Bistriţa. În total, vor fi prezente peste 70 de echipe.

3 Thoughts to “„Cupa Viitorul” – povestea merge mai departe”

  1. […] 2004 a fost anul în care s-a organizat prima ediţie a turneului intitulat „Cupa Viitorul”, un eveniment dedicat copiilor şi juniorilor care, de-a lungul anilor a adus la Zalău nume sonore din lumea fotbalului românesc. Evenimentul a fost organizat în fiecare vară, cu excepţia anului 2020, când pandemia a dat peste cap toate competiţiile sportive din România. „Cupa Viitorul” a ajuns la ediţia cu numărul 17, evenimentul urmând să se desfăşoare în perioada 23 – 25 august. La fel ca la ediţiile anterioare, turneul va fi deschis printr-un meci de… Citeste mai mult […]

  2. […] 2004 a fost anul în care s-a organizat prima ediţie a turneului intitulat „Cupa Viitorul”, un eveniment dedicat copiilor şi juniorilor care, de-a lungul anilor a adus la Zalău nume sonore din lumea fotbalului românesc. Evenimentul a fost organizat în fiecare vară, cu excepţia anului 2020, când pandemia a dat peste cap toate competiţiile sportive din România. „Cupa Viitorul” a ajuns la ediţia cu numărul 17, evenimentul urmând să se desfăşoare în perioada 23 – 25 august. La fel ca la ediţiile anterioare,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment