„Cupa Lyceum”, la ediţia cu numărul 26

Ediţia cu numărul 26  „Cupei Lyceum” se desfăşoară începând din data de 12 noiembrie în şcolile din municipiu, competiţia dedicată elevilor din ciclul liceal urmând să se încheie în data de 28 a acestei luni. Un număr de 30 de echipe din 12 licee vor participa la competiţie, urmând a se duela la disciplinele handbal, volei şi baschet, atât la masculin, cât şi la feminin.

Cele mai multe echipe s-au înscris în competiţia de volei masculin, nouă, urmat de handbal masculin, cu şase licee înscrise. La volei feminin s-au înscris cinci echipe, iar la handbal feminin, patru, în timp ce la ambele competiţii de baschet s-au înscris câte trei echipe.

Competiţia a început marţi, cu întrecerea de volei feminin, desfăşurată în sala de sport a Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”, iar joi va avea loc voleiul masculin, la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” şi Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” Zalău.

Ediţia din acest an va continua cu handbalul feminin, programat în data de 19, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Corneliu Coposu”, iar două zile mai târziu, în aceeaşi sală se va desfăşura handbalul masculin.

Baschetul feminin va avea loc în data de 26 noiembrie, iar două zile mai târziu, baschetul masculin, ambele la Colegiul Naţional „Silvania” Zalău.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj acordă premiile constând în cupe şi diplome pentru primele trei locuri, iar echipa de pe primul loc va primi şi un set de tricouri. Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, prin conducerile unităţilor de învăţământ, asigură locaţiile de desfăşurare ale jocurilor, iar Asociaţiile Judeţene pe ramură de sport asigură arbitrajul.

 

 

Leave a Comment