„Cupa Consiliului Judeţean”, ultimul turneu de verificare pentru HC Zalău

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” va găzdui vineri şi sâmbătă o nouă ediţie a „Cupei Consiliului Judeţean”, eveniment la care au fost invitate SCM Slatina, SCM Craiova şi Universitatea Cluj.

Pentru HC Zalău va fi al treilea turneu de verificare din această vară, iar în stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei a mai susţinut alte trei partide amicale. După „Cupa Consiliului Judeţean”, echipa lui Tadici va mai susţine o „dublă” cu Gloria Bistriţa, cele două jocuri fiind ultimele de pregătire dinaintea începerii noului sezon competiţional.

„Câteva jucătoare au crescut după cele două turnee, altele stagnează, dar sper ca după turneul de la Zalău să arătăm mai bine ca joc. Vom avea două jocuri foarte grele în primele două etape, cu CSM Bucureşti şi la Craiova, apoi, în etapa a treia, va veni Rapidul. Sper ca până la acel joc să ne exprimăm bine în teren”, a afirmat  Gheorghe Tadici.

Turneul de la Zalău va debuta vineri dimineaţa, la ora 10, cu partida dintre HC Zalău şi SCM Slatina şi va continua cu duelul dintre SCM Craiova şi Universitatea Cluj, programat la ora 11:45.

Reunirunea de după-amiază va începe la ora 17, cu jocul dintre Universitatea Cluj şi SCM Slatina, iar la ora 18:45 se joacă partida dintre HC Zalău şi SCM Craiova.

Sâmbătă sunt programate ultimele două dispute. Craiova va întâlni Slatina de la ora 9:30, iar Zalăul se va duela cu „U” Cluj de la ora 11:15. La ora 12:45 este programată festivitatea de premiere, unde vor fi premiate primele trei clasate, cea mai bună jucătoare şi cel mai bun portar al turneului.

 

 

Alte articole

One Thought to “„Cupa Consiliului Judeţean”, ultimul turneu de verificare pentru HC Zalău”

  1. Anonim

    De ce nu spuneti lucrurilor pe nume: CUPA PSD.

Leave a Comment