„Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”, ultimul turneu din 2017 pentru HC Zalău

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” va fi joi şi vineri gazda unei noi ediţii a „Cupei Consiliului Judeţean Sălaj” la handbal, turneu de verificare organizat de Handbal Club Zalău. Iubitorii handbalului din judeţ vor avea ocazia să vadă şi echipa naţională de tineret a României, pregătită de Gheorghe Tadici, care a fost invitată la turneul de la Zalău alături de HCM Râmnicu Vâlcea şi SCM Craiova, formaţie condusă de Bogdan Burcea, secundul lui Tadici la naţionala de tineret.
„Cupa Consiliului Judeţean Sălaj” este al doilea turneu din această iarnă pentru HC Zalău, după „Memorialul Constantin Tită”, desfăşurat săptămâna trecută, la Râmnicu Vâlcea şi câştigat de handbalistele zălăuane.
Competiţia de la Zalău începe joi dimineaţa, la ora 10, cu partida dintre HCM Râmnicu Vâlcea şi lotul naţional de tineret al României şi se încheie vineri după-amiaza, cu festivitatea de premiere, programată la ora 13. Organizatorii vor acorda premii pentru echipele clasate pe primele trei locuri, pentru cel mai bun portar, pentru golgetera turneului, dar şi pentru miss turneu.
Programul complet al turneului:
joi, 28 decembrie 2017:
ora 10, HCM Râmnicu Vâlcea – România tineret
ora 11:45, HC Zalău – SCM Craiova
ora 17, SCM Craiova – România tineret
ora 18:45, HC Zalău – HCM Râmnicu Vâlcea
vineri, 29 decembrie 2017:
ora 10, HC Zalău – România tineret
ora 11:45, SCM Craiova – HCM Râmnicu Vâlcea

Leave a Comment