Cupa Consiliului Judeţean Sălaj a rămas la Zalău

După evoluţia bună avută la Memorialul „Tiberiu Rusu”, desfăşurat la Cluj, în perioada 20 – 22 decembrie, HC Zalău a practicat un joc la fel de bun şi la Cupa Consiliului Judeţean Sălaj, desfăşurată sâmbătă şi duminică, în oraşul de la poalele Meseşului.

Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a câştigat toate cele trei meciuri susţinute, învingând, pe rând, Universitatea Jolidon Cluj, DVCS Debrecen şi NKSE Bekescsabai.
Victoria din primul meci, în faţa Clujului, a fost cea mai categorică, echipa zălăuană câştigând cu 42 – 28.
În a doua reuniune a primei zile, formaţia antrenată de Tadici a dispus la o diferenţă de zece goluri, 37 – 27, de DVCS Debrecen. Dacă în primul meci, cea mai bună marcatoare a Zalăului a fost Carmina Bădiţă, cu 9 goluri, în faţa celor de la Debrecen, cele mai multe goluri le-a marcat interul Claudia Constantinescu, o jucătoare de mare perspectivă la linia de 9 metri, care a şi fost desemnată golgetera turneului.
Ultimul meci pentru Handbal Club Zalău s-a disputat duminică, de la ora 12:15, handbalistele zălăuane câştigând cu 28 – 23 în faţa jucătoarelor de la NKSE Elore Bekescsabai.
În urma rezultatelor înregistrate, echipa antrenată de Gheorghe Tadici s-a clasat pe locul întâi la final, urmată de NKSE Elore Bekescsabai, „U” Jolidon Cluj şi DVCS Debrecen.
Primul meci oficial din 2014 pentru HC Zalău este programat în 4 ianuarie, în deplasare, la HCM Roman. Meciul va avea loc la ora 13:30 şi va fi transmis în direct pe DigiSport.
Rezulatele complete ale turneului de la Zalău:
NKSE Elore Bekescsabai – DVCS Debrecen 34 – 26
HC Zalău – „U” Jolidon Cluj 42 – 28
„U” Jolidon Cluj – NKSE Bekescsabai 31 – 35
HC Zalău – DVCS Debrecen 37 – 27
DVCS Debrecen – „U” Jolidon Cluj 26 – 34
HC Zalău – NKSE Bekescsabai 28 – 23

One Thought to “Cupa Consiliului Judeţean Sălaj a rămas la Zalău”

  1. Mihaela

    Jocuri dominate clar de HCZalau , care au dovedit o putere de lupta formidabila cu echipele din ungaria foarte bine pregatite fizic , cu o forta in brate si picioare remarcabila . Echipe unguresti PUTERNICE si nu cum au scris handicapatii de la sportul(jegul) salajan a lui sclerozatul sef Calinut , cel pe duca ….care vor sa denatureze realitatea pe care au vazut-o cateva sute de spectatori prezenti meci de meci , pe care tot ei in prostia si dobitocenia lor stransa intr-un an de zile nu i-au vazut .. Pe masura ce scriu de handbal isi dovedesc SCARBOSENIA caracterului lor de retarzi …irecuperabili ! Amin !

Leave a Comment