Culturiști șimleuani, pe podium la „INBA Natural Romanian Championships”

Peste 180 de sportivi din zece țări au fost prezenți la ediția din acest an a consursului „INBA Natural Romanian Championships”, eveniment desfășurat în sala „Auditorium Pallady” din București. Printre participanți s-au numărat și trei culturiști șimleuani de la Clubul Sportiv „Gold Gym” Șimleu Silvaniei, în frunte cu președintele Ioan Laslo. Acesta din urmă a participat la categoria masters plus 60 de ani, obținând locul întâi, calificându-se astfel în proba de open mens bodybuilding, alături de câștigătorii celor opt categorii, având adversari chiar și cu 40 de ani mai tineri. Trofeul de „campion absolut” a fost câștigat de românul Radu Popescu.

Pe podium a urcat și șimleuanca Victoria Albert, aceasta clasându-se pe locul doi la categoria woman psihique 162 cm – junioare. O prestație bună a avut și Kemenyfi David la categoria mens bodybuilding junior 170 centimetri, clasându-se pe locul cinci.

Sportivii șimleuani vor continua pregătirea pentru un nou concurs important, „INBA PNBA Natural Universe”, programat în perioada 22 – 23 octombrie, tot în sala „Auditorium Pallady” din București.

 

 

One Thought to “Culturiști șimleuani, pe podium la „INBA Natural Romanian Championships””

  1. […] Peste 180 de sportivi din zece țări au fost prezenți la ediția din acest an a consursului “INBA Natural Romanian Championships”, eveniment desfășurat în sala “Auditorium Pallady” din București. Printre participanți s-au numărat și trei culturiști șimleuani de la Clubul Sportiv “Gold Gym” Șimleu Silvaniei, în frunte cu președintele Ioan Laslo. Acesta din urmă a participat la categoria masters plus 60 de ani, obținând locul întâi, calificându-se astfel în proba de open mens bodybuilding, alături de câștigătorii celor opt categorii, având adversari chiar și cu 40 de ani mai tineri.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment