Cu experienta pe care o am pot ajuta echipa in Champions League

Cu experienta pe care o am pot ajuta echipa in Champions League

Prezent marti la conferinta de presa a Clubului CS Remat Zalau, alaturi de Gjoko Josifov, ungurul Nagy Peter parea fericit ca a ales sa joace in Romania, fiind convins ca va putea ajuta echipa in Champions League cu experienta pe care o are. Sunt fericit ca am ales sa joc la Zalau, pentru ca echipa de aici participa in Champions League. Am auzit numai lucruri frumoase despre campionatul din Romania.

Cu experienta mea din trecut, pot ajuta echipa in Champions League. Grupa in care am cazut este foarte dificila. Impotriva unor asemenea echipe trebuie sa lupti si sa castigi, nu sa te gandesti la cat de puternice sunt. Daca vom juca bine, avem sanse sa castigam cateva puncte. Scopul nostru principal ramane insa sa castigam campionatul, a precizat Nagy. Voleibalistul maghiar, care evolueaza pe postul de tragator fals si care este jucator de baza in nationala Ungariei, a evoluat trei sezoane in Champions League.

In varsta de 26 de ani si cu o inaltime de 1,94, Nagy Peter a evoluat ultima data la formatia austriaca Hot Volley Viena, echipa pe la care a trecut si liberoul Adrian Feher. Voleibalistul maghiar a mai jucat in prima Liga din Italia, la Prisma Taranto, in Liga a II-a, la Canadiens Montava, dar timp de trei ani a evoluat si la campioana Germaniei, VfB Friedrischafen.

Leave a Comment