CSS Zalău, între primele şase echipe din România la cadeţi

Echipa de cadeţi a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a obţinut calificarea la turneul final al Campionatului Naţional de volei, ajungând astfel între primele şase echipe din România. Sistemul competiţional este diferit faţă de sezoanele anterioare, echipele fiind împărţite în grupe de câte şase la începutul sezonului. Primele 4 echipe din fiecare grupă s-au calificat în Campionatul Elite, iar ultimele două din fiecare grupă au evoluat în grupele de perspectivă.

Echipa condusă de Dorian Faur, care este şi directorul CSS Zalău, a avut evoluţii şi rezultate remarcabile în grupele elite, unde le-a avut ca adversare pe: CSS Topliţa, CNMV Ploieşti, CTF Mihai I Bucureşti, CSS Tulcea şi CSS Viitorul Cluj. Din faza grupelor mai este de disputat o etapă, în care voleibaliştii pregătiţi de Dorian Faur vor întâlni, pe teren propriu, CTF Mihai I Bucureşti, meciul fiind programat vineri, la ora 12.

Cu o etapă înainte de final, CSS Zalău are 17 puncte acumulate, ocupând locul 2 în Seria Elite A, în timp ce ocupantele locurilor 3 şi 4 au câte 10 puncte fiecare, dar şi un meci mai puţin disputat. Indiferent de rezultatele echipelor de pe poziţiile 3 şi 4 în ultimele două etape, dar şi de rezultatul Zalăului cu echipa bucureşteană, formaţia de la poalele Meseşului este calificată deja în turneul final. Primele trei echipe din fiecare serie obţin calificarea la turneul final, programat în luna mai.

Tot de la CSS Zalău, echipa de juniori I, antrenată de Bogdan Nicolae, a ajuns în turneul final de perspectivă, sistemul fiind identic cu cel al cadeţilor, cu turneu de elite şi turneu de perspectivă.

Echipa de volei „speranţe” de la CSS Zalău a obţinut calificarea în turneul semifinal, programat în perioada 7 – 9 aprilie.

2 Thoughts to “CSS Zalău, între primele şase echipe din România la cadeţi”

  1. […] Echipa de cadeţi a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a obţinut calificarea la turneul final al Campionatului Naţional de volei, ajungând astfel între primele şase echipe din România. Sistemul competiţional este diferit faţă de sezoanele anterioare, echipele fiind împărţite în grupe de câte şase la începutul sezonului. Primele 4 echipe din fiecare grupă s-au calificat în Campionatul Elite, iar ultimele două din fiecare grupă au evoluat în grupele de perspectivă. Echipa condusă de Dorian Faur, care este şi directorul CSS Zalău, a avut evoluţii şi rezultate remarcabile în grupele elite, unde… Citeste mai mult […]

  2. […] Echipa de cadeţi a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a obţinut calificarea la turneul final al Campionatului Naţional de volei, ajungând astfel între primele şase echipe din România. Sistemul competiţional este diferit faţă de sezoanele anterioare, echipele fiind împărţite în grupe de câte şase la începutul sezonului. Primele 4 echipe din fiecare grupă s-au calificat în Campionatul Elite, iar ultimele două din fiecare grupă au evoluat în grupele de perspectivă. Echipa condusă de Dorian Faur, care este şi directorul CSS Zalău, a avut evoluţii şi rezultate remarcabile în grupele elite,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment