CSS Zalău, între primele şase echipe de volei din România la juniori I

După o evoluţie notabilă în prima fază a Campionatului Naţional, echipa de volei – juniori I a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a obţinut calificarea în turneul semifinal, eveniment desfăşurat la finele săptămânii trecute. Jucătorii pregătiţi de Dorian Faur – directorul CSS Zalău, au fost repartizaţi în Seria a III-a, alături de CSS Blaj, care a fost şi gazda turneului, LPS Bihorul Oradea şi CNMB Râmnicu Vâlcea.

CSS Zalău a câştigat toate cele trei meciuri susţinute, învingând cu scorul de 3 – 1 CSS Blaj, cu scorul de 3 – 0 CNMB Râmnicu Vâlcea şi cu scorul de 3 – 0 LPS Bihorul Oradea. Duelul cu formaţia gazdă a avut loc chiar în prima zi, apoi a urmat victoria în trei seturi cu echipa vâlceană. Pentru a obţine calificarea la turneul final, zălăuanii au mai avut nevoie de un singur set în ultimul meci, însă s-au mobilizat şi s-au impus în minimum de seturi şi în ultima partidă.

„A fost un turneu foarte bine organizat din toate punctele de vedere. Ne-am dorit foarte mult această calificare, pentru că au trecut câţiva ani de când nu am mai obţinut o calificare la un turneu final. Echipa noastră este bine închegată, iar băieţii şi-au dorit foarte mult această calificare. Îi felicit pe toţi pentru evoluţie, mai ales că nu a fost uşor să ne pregătim, având în vedere condiţiile impuse din cauza pandemiei”, a declarat Dorian Faur, directorul CSS Zalău.

Alături de CSS Zalău, la turneul final s-au mai calificat CSS Blaj, CSS LAPI Dej, CSS LPS Suceava, CTF Mihai I Bucureşti şi CSS – CS Arcada Galaţi.

CSS Zalău: Cristian Pop (cpt.), Sebastian Hidan, George Treşca, Daniel Bode, Andrei Bărbânţă, Theodor Victoratos, Vlad Vasian, Luca Opriş, Alex Jurge, Răzvan Beldean şi Marius Nemeş. Antrenor: Dorian Faur

La finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile din cadrul primului turneu al Campionatului Naţional pentru minivolei, iar CSS Zalău va fi gazda unui turneu la care vor mai participa CS Westar Arad şi CS Ocna Mureş.

Leave a Comment