CSS Zalău a încheiat turul cu două victorii şi două înfrângeri

În ultima etapă a turului, voleibaliştii zălăuani au pierdut cu scorul de 1 – 3 pe terenul formaţiei LPS Topliţa

Ultima etapă din turul actualului sezon al Campionatului Naţional de volei masculin a însemnat al doilea eşec din prima parte a campionatului. Jucătorii pregătiţi de Faur Dorian au cedat cu scorul de 1 – 3 pe terenul formaţiei LPS Topliţa, după ce s-au impus clar în primul set, cu scorul de 25 – 17. Lipsa de concentrare a jucătorilor zălăuani şi-a spus cuvântul în următoarele trei seturi, în care gazdele au reuşit să revină în joc şi să se impună.
Diferenţa din al doilea parţial a fost de patru puncte, 25 – 21 în favoarea gazdelor, iar în setul trei, voleibaliştii din Topliţa s-au impus şi mai greu, 25- 23. CSS Zalău a fost la un pas de a trimite meciul în setul decisiv, dar jucătorii gazdă au fost mai concentraţi în finalul celui de-al patrulea parţial, câştigând cu 29 – 27.
„Nu am reuşit să ne mobilizăm aşa cum ar fi trebuit şi am pierdut un meci pe care trebuia să-l câştigăm. Este al doilea meci în care nu ne putem mobiliza. Este şi o lipsă de omogenizare, fiindcă Bălean şi Iov se pregătesc cu echipa de seniori, iar cei doi voleibalişti din Şimleu Silvaniei (Pop şi Faragău, n.r.) nu pot fi prezenţi la toate antrenamentele”, ne-a declarat antrenorul Dorian Faur.
CSS Zalău a fost repartizată în Seria E, alături de CSS LAPI Dej, CSS Topliţa, CSS 2 Baia Mare şi LPS Bistriţa.
Zalăul a stat în prima etapă, iar în runda secundă s-a impus cu scorul de 3 – 1 pe teren propriu, în faţa celor de la CSS LAPI Dej. Voleibaliştii zălăuani au cedat în etapa a treia cu scorul de 0 – 3 pe terenul echipei CSS 2 Baia Mare, iar în etapa trecută a dispus cu 3 – 0, pe teren propriu, în faţa echipei LPS Bistriţa.
În acest an mai sunt programate două etape din retur. CSS Zalău va sta în prima etapă, iar în runda a doua, programată în 14 decembrie, formaţia zălăuană va evolua pe terenul echipei CSS LAPI Dej.
CSS Zalău: Rareş Bălean, Dan Pop, Răzvan Oegar, Răzvan Sabău, Sergiu Cozorici, Andrei Unguruşan, Raul Pop, Rareş Faragău, Paul Stoica, Eduard Hadade, Marius Chende şi Claudiu Iov. Antrenor: Dorian Faur

Leave a Comment