CSM Zalău are un vicecampion naţional la tenis de masă

Andrei Margin a câştigat medalia de argint la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Tenis de Masă rezervat tineretului, urcând pe treapta a doua a podiumului în proba de dublu masculin, alături de Ştefan Ghinea, de la CSTA Bucureşti

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Tenis de Masă rezervat tinerertului a fost o reuşită pentru zălăuanul Andrei Margin, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal Zalău. După o pauză de cinci ani, tenismenul zălăuan a făcut pereche din nou cu bucureşteanul Ştefan Ghinea, iar cei doi au reuşit să obţină medalia de argint în proba de dublu. În primul meci de pe tabloul principal, cei doi au învins cu scorul de 3 – 0 cuplul format din Sorescu Dejan şi Biro Norbert, iar în sferturi au câştigat cu 3 – 2 duelul cu perechea formată din Paul Mladin şi Alexandru Lipan. Margin şi Ghinea au obţinut o victorie mai clară în semifinale, câştigând cu scorul de 3 – 1 în faţa cuplului format din Antonio Pletea şi Bogdan Postudor, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa.
Cu acelaşi scor s-au impus în semifinale şi ceilalţi doi finalişti, Alin Spelbuş şi Alexandru Manole, de la CS Pristavu Câmpulung Muscel. În finală, Spelbuş şi Manole s-au impus cu scorul de 3 – 0.
„Acest cuplu nu a mai jucat împreună de cinci ani, fiindcă Ghinea a avut o intervenţie chirurgicală la inimă şi a necesitat o recuperare mai lungă. Am refăcut acest cuplu şi a ieşit bine, la fel ca în urmă cu cinci ani când au devenit vicecampioni naţionali şi la cadeţi. Pentru secţia de tenis a clubului este un rezultat foarte bun. Margin a fost foarte motivat în acest an, a abordat cu încredere fiecare meci şi a reuşit să obţină un rezultat foarte bun pentru tenisul zălăuan”, a declarat antrenorul secţiei de tenis de masă de la CSM Zalău, Victor Puie.
La simplu, Andrei Margin a reuşit să se califice pe tabloul principal, dar a pierdut în primul meci în faţa argeşeanului Ştefan Tonghioiu.
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional a fost prezent şi juniorul Rareş Olăhuţ, care nu a reuşit să treacă de grupele preliminare.

Leave a Comment