CSM Zalău a legitimat o tenismenă din Oradea

Clubul Sportiv Municipal Zalău a participat cu două echipe, una la feminin, alta la masculin la Campionatul Naţional de Tenis de Masă rezervat juniorilor IV şi desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Zalău. În echipa de fete a evoluat şi Alesia Sfârlea, o tenismenă din Oradea care a fost legitimată la clubul zălăuan în urmă cu o lună.

Clubul Sportiv Municipal Zalău a organizat două competiţii naţionale în decurs de o săptămână. După Campionatul Naţional de Box, încheiat miercuri seara, Sala Sporturilor a fost, la finalul săptămânii trecute, gazda Campionatului Naţional de Tenis de Masă pe echipe, la categoria juniori 4 (copii 8 – 10 ani).
Clubul Sportiv Municipal Zalău a avut echipe reprezentante atât la feminin, cât şi la masculin, iar din formaţia de fete a făcut parte şi Alesia Sfârlea, o tenismenă din Oradea pe care clubul zălăuan a legitimat-o în urmă cu o lună.
„Tatăl ei are sală de tenis în Oradea. Alesia Sfârlea este o fetiţă talentată, pe care am descoperit-o la competiţiile interjudeţene. I-am propus atât ei, cât şi părinţilor să o legitimăm la noi la club, fiindcă aveam nevoie în echipă de încă o jucătoare talentată, iar ei au acceptat propunerea”, ne-a explicat Victor Puie.
Campionatul Naţional de la Zalău a fost prima competiţie în care Alesia Sfârlea a reprezentat Clubul Sportiv Municipal.
Aproximativ 200 de sportivi s-au duelat la Zalău pentru medalii. Alături de Alesia Sfârlea, din echipa feminină au mai făcut parte: Demjen Kata, Demjen Eszter şi Briana Iacob.
Competiţia de la Zalău a început în vineri dimineaţa, la ora 9 şi s-a încheiat ieri după-amiază, când au fost programate semifinalele şi finalele.
O mare parte dintre sportivii prezenţi la Campionatul Naţional au rămas la Zalău şi pentru „Cupa 1 iunie”, eveniment ce a început ieri, urmând să se încheie în această după-amiază.

Leave a Comment