SCM Zalău a depus actele la FRF pentru participarea în Liga a III-a

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local de săptămâna trecută, consilierii locali au aprobat înfiinţarea noului club al municipalităţii – Sport Club Municipal Zalău, iar la câteva zile au început demersurile privind preluarea drepturilor sportive de la Unirea Mirşid, echipă ce a promovat în Liga a III-a în urmă cu două săptămâni.

„Clubul Unirea Mirşid a cedat dreptul de participare în Liga a III-a către Sport Club Municipal Zalău. Au fost trimise la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj şi la Federaţia Română de Fotbal actele necesare pentru a fi acceptaţi în campionatul Ligii a III-a, urmează să primim răspuns şi să mai trimitem alte acte daca va fi necesar. În aceste zile se va stabili şi noul antrenor, dar cel mai important lucru pe care vreau să-l specific este faptul că toţi jucătorii din lotul care a promovat în Liga a III-a vor fi convocaţi la întâlnirea cu antrenorul. În funcţie de dorinţa fiecăruia şi posibilităţi se va decide cine rămâne în lotul cu care se vor începe pregătirile pentru Liga III-a”, ne-a declarat Doru Ţârle, consilierul pe probleme de sport al primarului Ionel Ciunt.

Există trei variante pentru postul de antrenor principal, Vasile Jula urmând să rămână secund. De altfel, Jula va avea un cuvânt important de spus în numirea noului „principal”, având în vedere că va fi noul colaborator al fostului internaţional.

Conducerea SCM Zalău intenţionează alcătuirea unui lot cu jucători din Sălaj, luându-se în calcul chiar organizarea unui trial pentru a fi selectaţi cei mai buni fotbalişti.

Noul sezon al Ligii a III-a urmează să înceapă în data de 24 august.

One Thought to “SCM Zalău a depus actele la FRF pentru participarea în Liga a III-a”

  1. Anonim

    Sunteti sigur ca actele au fost depuse la FRF ?

Leave a Comment