CSM Sighetu Marmaţiei a câştigat barajul de la Zalău

Stadionul Municipal din Zalău a găzduit sâmbătă seara unul dintre cele 21 de meciuri de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, CSM Sighetu Marmaţiei, campioana judeţului Maramureş şi Someşul Oar, campioana judeţului Satu Mare fiind echipele care s-au duelat pentru un loc în al treilea eşalon fotbalistic al ţării.

Sighetu Marmaţiei pornea cu prima şansă, ceea ce s-a adeverit şi pe teren, jucătorii antrenaţi de Sorin Cigan dominând jocul de la un capăt la altul şi impunându-se la final cu scorul de 5 – 1. Scorul l-au deschis, însă, sătmărenii, prin Nagy, care l-a învins pe portarul maramureşenilor printr-un şut de la 25 de metri. A fost doar un „foc de paie” din partea jucătorilor de la Someşul Oar. Eudean a restabilit egalitatea în minutul 26, iar până la pauză, Baias a făcut 2 – 1, executând perfect o lovitură liberă din marginea careului. Baias, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a reuşit hattrick-ul, după ce a mai înscris în minutele 61 şi 65, iar tabela a închis-o Raul Novoselenschi, cu zece minute înainte de final.

Partida a fost oficiată de o brigadă bihoreană, avându-l la centru pe Marius Omuţ, ajutat la cele două linii de Iulius Timar şi Ovidiu Timar. Observatori au fost delegaţi Mircea Ciglenean, din Cluj-Napoca şi Dan Costin, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj.

 

Leave a Comment