CS Terra Kid Zalău a câştigat pentru a patra oară Cupa României

Finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Fudokan, dar şi Cupa României au avut loc în acest an la Brăila, printre cluburile participante fiind şi Terra Kid Zalău, club condus de Remus Cliţan.

Evoluţia sportivilor antrenaţi de Cristian Duţă a fost remarcabilă, aceştia obţinând titluri naţionale, dar şi alte clasări pe podium, rezultate în urma cărora, CS Terra Kid a reuşit să câştige Cupa României pentru a patra oară. Primele trei astfel de performanţe au fost obţinute în 2018, 2019 şi 2020.

Ediţia din 2021 a Campionatului Naţional a avut loc tot la Brăila, 16 sportivi de la Terra Kid fiind medaliaţi şi la ediţia anterioară.

Pentru clubul condus de Remus Cliţan urmează Campionatul Mondial de Karate Tradiţional, programat în luna noiembrie, în Slovenia.

 

One Thought to “CS Terra Kid Zalău a câştigat pentru a patra oară Cupa României”

  1. […] Finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Fudokan, dar şi Cupa României au avut loc în acest an la Brăila, printre cluburile participante fiind şi Terra Kid Zalău, club condus de Remus Cliţan. Evoluţia sportivilor antrenaţi de Cristian Duţă a fost remarcabilă, aceştia obţinând titluri naţionale, dar şi alte clasări pe podium, rezultate în urma cărora, CS Terra Kid a reuşit să câştige Cupa României pentru a patra oară. Primele trei astfel de performanţe au fost obţinute în 2018, 2019 şi 2020. Ediţia din 2021 a Campionatului Naţional a avut loc… Citeste mai mult […]

Leave a Comment