CS Dani-San Zalău a dominat Cupa Toamnei de la Fărcaşa

Clubul Sportiv Condor Baia Mare a organizat zilele trecute ediţia din acest an a competiţiei „Cupa Toamnei” la karate, eveniment la care au fost prezenţi peste 100 de sportivi din Sălaj, Maramureş şi Bihor. Judeţul nostru a fost reprezentat de sportivi de la CS Dani-San Zalău, CS Omega Şimleu Silvaniei şi SCO Jibou. Cele mai multe medalii au fost cucerite de clubul zălăuan, condus de Dan Chiş, sportivii acestuia obţinând nu mai puţin de 41 de clasări pe podium, dintre care 16 pe prima poziţie, cinci pe locul doi şi 20 pe locul trei.

Înfiinţată recent, abia în toamna acestui an, secţia de karate de la SCO Jibou a avut şi ea reprezentanţi la competiţia din comuna Fărcaşa, sportivii conduşi de Lucian Ciurte obţinând zece clasări pe podium: un loc 1, trei locuri 2 şi şase locuri 3.

Lotul şimleuan, condus de Gheorghe Pop, a fost compus din 17 sportivi, şase dintre aceştia obţinând locul 1 în probele la care au concurat. Şimleuanii au obţinut şase clasări pe treapta a doua a podiumului şi opt clasări pe poziţia a treia.

Pentru unii dintre aceşti sportivi a fost prima participare la un astfel de eveniment, în timp ce pentru alţii, competiţia de la Fărcaşa a reprezentat o verificare înaintea Campionatului Naţional ce va avea loc în 17 noiembrie, la Târgu Secuiesc.

 

2 Thoughts to “CS Dani-San Zalău a dominat Cupa Toamnei de la Fărcaşa”

  1. […] Clubul Sportiv Condor Baia Mare a organizat zilele trecute ediţia din acest an a competiţiei “Cupa Toamnei” la karate, eveniment la care au fost prezenţi peste 100 de sportivi din Sălaj, Maramureş şi Bihor. Judeţul nostru a fost reprezentat de sportivi de la CS Dani-San Zalău, CS Omega Şimleu Silvaniei şi SCO Jibou. Cele mai multe medalii au fost cucerite de clubul zălăuan, condus de Dan Chiş, sportivii acestuia obţinând nu mai puţin de 41 de clasări pe podium, dintre care 16 pe prima poziţie, cinci pe locul doi şi… Citeste mai mult […]

Leave a Comment