CS Barcău Nuşfalău, la faza zonală de la Salonta

Pentru prima dată în cei cinci ani de când a devenit campioană judeţeană la fotbal cu echipa de juniori A1, CS Barcău Nuşfalău a reuşit să se califice la faza zonală a Campionatului Naţional după ce a eliminat adversara din faza interjudeţeană. Formaţia pregătită de Adrian Damian va întâlni în acest act al competiţiei câştigătoarele judeţelor Cluj, Bistriţa-Năsăud şi FB Bihor. Nuşfalăul face parte din Grupa I, alături de Şcoala de Fotbal „Ivansuc” Cluj, ACS Hebe Sângeorz Băi şi CSM Olimpia Salonta. Echipa de pe malul Barcăului şi-a îndeplinit obiectivul propus la începutul sezonului, acela de a câştiga campionatul judeţean şi chiar l-a depăşit, având în vedere că a trecut şi de faza interjudeţeană. „Salonta a avut cam în fiecare an echipe bune la juniori, iar Şcoala de Fotbal „Ivansuc” Cluj, la fel. Probabil, echipa din Bistriţa Năcăud ar fi mai accesibilă, însă, noi nu vom juca cu presiune la acest turneu zonal, fiindcă ne-am depăşit obiectivul. Pentru noi va fi o experienţă frumoasă, din care trebuie să învăţăm ceva. Mă bucur că nu am în echipă jucători născuţi în 1995 şi voi putea dispune de acelaşi lot şi în sezonul viitor. Dacă vom rămâne cu tot lotul, pentru anul următor competiţional ne vom propune mai mult”, a precizat antrenorul Nuşfalăului, Adrian Damian.

CS Barcău Nuşfalău va susţine primul meci vineri după-amiaza, de la ora 17, în faţa echipei organizatoare, CSM Olimpia Salonta, iar sâmbătă, începând cu ora 18:45, va juca îmotriva celor de la ACS Hebe Sângeorz Băi. Ultimul meci pentru formaţia condusă de Damian este programat duminică, de la ora 18:45, în compania Şcolii de Fotbal „Ivansuc” Cluj.
Echipa clasată pe primul loc la final va accede în faza finală. În faza interjudeţeană, Nuşfalăul a trecut de campioana judeţului Satu Mare, CS Livada.
CS Barcău Nuşfalău: Alt Adam, Lupou Dănuţ, Budai Istvan, Boldijar Attila, Lukacs Gheorghe, Fulop Mark, Adelin Neaga, Kallai Viorel, Hosu Norbert, Radu Mate, Olteanu Emil, Vasile Ciorba, Lucian Oltean, Daniel Caşa, Cosmin Mitroi, Josza Istvan şi Răzvan Ardelean. Antrenor: Adrian Damian

Leave a Comment