CS Barcău Nuşfalău, egala campioanei Maramureşului

CS Barcău Nuşfalău – FCM Baia Mare 2 – 2 (1 – 1)

Au marcat: Bogdan Ghile (min. 6-pen.), Budai Istvan (min. 70-pen.), respectiv Răzvan Ardeleanu (min. 23 şi 66)

Echipa de juniori A1 a clubului CS Barcău Nuşfalău a susţinut joi după-amiază manşa tur din cadrul barajului de calificare la turneul semifinal, adversară fiind campioana judeţului Maramureş, FCM Baia Mare.
Partida a avut loc pe Stadionul „Nicolae Mandel” din Nuşfalău, în faţa unui public numeros ce spera să vadă o victorie din partea echipei favorite. Meciul s-a terminat însă la egalitate, 2 – 2, însă jucătorii pregătiţi de Adrian Damian şi Ciprian Grecu au ratat câteva situaţii bune de a înscrie.
Gazdele au început în forţă, iar după ce au ratat o ocazie mare, prin Boska Arnold, au reuşit să deschidă scorul, în minutul şase. Acelaşi Boska a primit o pasă în adâncime, a pătruns în careu şi a fost faultat de portarul advers, centralul clujean arătând ferm punctul cu var de la 11 metri. Penalty-ul a fost transformat de Raul Ghile.
După marcarea golului, Nuşfalăul nu a mai fost la fel de periculoasă pe faza de atac, permiţându-le oaspeţilor să avanseze tot mai mult spre poarta apărată de Alt Adam. După o greşeală la marcaj, dar şi o gafă a portarului Alt, Baia Mare a reuşit să restabilească egalitatea, în minutul 23, prin Răzvan Ardeleanu, care a reluat balonul cu capul în plasă, din numai patru metri.
După doar patru minute de la reluare, oaspeţii au trecut în avantaj prin acelaşi Ardeleanu, care a profitat de o ieşire greşită la ofsaid a fundaşilor Nuşfalăului. Jucătorul băimărean putea reuşi chiar hattrick-ul în minutul 66, dar portarul gazdelor a avut un reflex foarte bun din situaţie de „unu la unu”.
Cu zece minute înaintea fluierului final, Barcău Nuşfalău a beneficiat de a doua lovitură de pedeapsă, transformată, de această dată, de Budai Istvan.
Partida retur este programată duminică, la Baia Mare.
CS Barcău Nuşfalău: Alt Adam – Budai Isrvan, Lontea Cristian, Paul Domocoş, Boldizsar Attila, Alin Todoran, Radu Alin Mate, Boska Arnold, Daniel Gut, Raul Ghile, Ionuţ Hosu. A mai evoluat: Ionuţ Terec. Antrenori: Adrian Damian şi Ciprian Grecu.
FCM Baia Mare: Ioan Anişobeac – Alexandru Gurza, Taraczkozi Raul, Vasile Petrovan, Alexandru Vele, Adrian Boloş, Dorin Iosif, Cristian Mihali, Bogdan Pomean, Vlad Codrea, Răzvan Ardeleanu. Au mai evoluat: Andrei Iura şi Călin Roatiş. Antrenor: Cristian Bogdan

Leave a Comment