Cristian Pop, sportivul cu braţ „de fier” al Sălajului

Devenit campion naţional la skandenberg la categoriile juniori şi tineret, sălăjeanul Cristian Pop a fost dublu medaliat cu argint la ediţia din acest an a Campionatului Naţional, fiind la prima sa participare la categoria seniori

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Skandenberg s-a desfăşurat la Codlea (Braşov), iar Sălajul a fost reprezentat de Cristian Pop, sportiv legitimat la CS Alfa Zalău. După titlurile naţionale câştigate la juniori şi tineret, sportivul pregătit de Liviu Unguruşan a obţinut un rezultart notabil şi la ediţia din acest an, deşi a participat pentru prima dată la categoria seniori. Cristian Pop a obţinut două medalii de argint, devenind astfel vicecampion naţional atât în concursul de braţ stâng, cât şi în cel al braţului drept.
Ediţia din acest an a Campionatului Naţional a fost organizată la opt categorii de vârstă şi greutate, iar primii trei sportivi clasaţi la fiecare categorie au primit diplome şi medalii. De asemenea, campionul şi vicecampionul fiecărei categorii de greutate şi braţ se califică automat în lotul naţional al României în vederea participării la Campionatul European şi Mondial din 2016.
În cadrul ediţiei din acest an a Campionatului Naţional, a avut loc şi un seminar pentru arbitri, candidaţii susţinând un examen pentru obţinerea certificatului de arbitru.

Leave a Comment