Conducerea vicecampioanei a renunţat la bosniacul Andjelko Cuk

„Ciprian Matei va rămâne la echipă. Nu s-a pus niciodată problema ca el să plece, noi vroiam să aducem încă un universal doar pentru meciurile din cupele europene”, a declarat team-managerul Marcel Doru Ţârle

După patru zile în care universalul Andjelko Cuk s-a pregătit alături de Volei Municipal Zalău, conducerea vicecampioana României a luat o decizie în privinţa voleibalistului bosniac. Chiar dacă este un jucător cu o vastă experienţă, evoluând în trecut la echipe din Europa şi Asia, jucătorul din Bosnia nu a fost păstrat în lotul formaţiei de la poalele Meseşului.
„Andjelko Cuk este un jucător valoros, dar nu am ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte contractul. Nici cu pregătirea nu era foarte bine pus la punct, iar antrenorul Stoev a spus că nu are rost să-l păstrăm, atâta timp cât nu va putea ajunge într-o formă bună până la primul joc din cupele europene”, a precizat team-managerul Marcel Doru Ţârle, care a mai spus că nu s-a pus niciodată problema ca Matei să plece de la echipă.
„Ciprian Matei va rămâne la echipă. Nu s-a pus niciodată problema ca el să plece, noi vroiam să aducem încă un universal doar pentru meciurile din cupele europene, dar nu am reuşit să ajungem la o înţelegere cu jucătorul din Bosnia. Vom merge în continuare cu actualul lot atât pe plan întern, cât şi în cupele europene”, a mai afirmat Ţârle.
Volei Municipal Zalău va continua pregătirea pe plan local până în data 18 ianuarie, când se va deplasa în Finlanda, pentru primul meci oficial din acest an. Voleibaliştii pregătiţi de Stoyan Stoev şi Bogdan Nicolae vor întâlni formaţia Valepa Sastamala, într-un meci contând din manşa tur a sferturilor de finală din Cupa CEV. Partida dintre echipa finlandeză şi cea zălăuană este programată miercuri, 20 ianuarie, la ora 18:30.

Leave a Comment