Conducerea Rematului ia decizii la relanti

Parcursul dezastruos al campioanei Remat Zalău, dar mai ales eşecul usturător suferit sâmbătă seara, pe terenul nou-promovatei Phoenix Şimleu, nu i-a lăsat indiferenţi pe cei din conducerea clubului, primarul Radu Căpîlnaşiu declarând că în zilele care vor urma se vor lua măsuri atât împotriva antrenorilor, cât şi a jucătorilor. Chiar dacă situaţia penibilă în care se află echipa Remat necesita o şedinţă în regim de urgenţă, luni a fost pace şi linişte la clubul zălăuan. Jucători au fost lăsaţi liberi duminică şi luni de către antrenorul Mariusz Sordyl, lucru foarte rar întâlnit până acum la echipa zălăuană, iar în aceste condiţii, conducerea s-a spălat pe mâini, spunând că nu poate avea loc nicio şedinţă atâta timp cât jucătorii sunt liberi. Prima întâlnire după meciul de la Şimleu a avut loc marţi după-amiaza, în cadrul căreia, fiecare jucător a fost luat la interogatoriu de conducerea clubului. „Am avut o discuţie cu fiecare jucător, iar mâine (miercuri, n.r.) vom avea o întâlnire cu antrenorii. Deocamdată nu putem să vă comunicăm deciziile pentru că nici noi nu le ştim. Trebuie să ascultăm părerea fiecăruia, apoi va avea loc o şedinţă a Consiliului Director în care se vor lua măsurile care se impun. Vor fi invitaţi toţi membri ai Consiliului Director şi sper să poată fi prezenţi”, ne-a declarat la preşedintele clubului, Stelian Potroviţă, la finalul şedinţei cu jucătorii.
Voci din cadrul clubului îl dau ca şi plecat pe antrenorul polonez Mariusz Sordyl, unul dintre numele vehiculate pentru înlocuirea acestuia fiind zălăuanul Aurel Vlaicu, actualmente antrenor secund la formaţia germană VfB Friedrichshafen.

Alte articole

4 Thoughts to “Conducerea Rematului ia decizii la relanti”

 1. coco

  Asa, e de vina polonezul. Ca doar putea juca si e, ce naiba. Are vreo 8 jucatori la dispozitie, nu e in stare sa joace cu 6/7 :). Ce daca are un singur ridicator (si ala catastrofal) si un singur tragator principal (si ala de 1,90m). Sa castige ! Sper sa nu il schimbe pe asta, mai bine ar aduce un ridicator normal si un principal- pana revine Peter. La lotul asta pot pune orice antrenor din lume, nu are ce face !!!!!!!!!!!!!!

 2. Mitica de la Fetindia

  Esti genial mai Potrovita, ce puteai discuta cu jucatorii,d espre neputinta lor ?, asa vrei sa ne convingi despre competenta ta. Lucrurile sunt simple, rezultatele vorbesc de la sine, iar deciziile trebuie sa fie in masuri de intarire a lotului fara anecdote. Potrovita nu ai fost in stare sa aopti nicio decizie importanta in toata cariera ta de mare secretar. datorita incompetentei de care ai dat dovada. Adu-ti aminte de anul de gratie 1998, cand Durcau primarul de atunci, a supus hotararii consilului local demiterea. Spre norocul tau si deazamagirea noastra ai ramas datorita intereselor politice care doreau sa ramana un incompetent pentru a le satisface interesele. Esti lamentabil in aceasta postura. .

 3. un spectator

  Mai Mitica, de ce sti rau cu potrovita? El n-are nicio vina! echipa este profesionista, ar trebui sa se descurce prin propriile puteri si resurse, nicidecum sa beneficieze de totalul sprijin al primariei! Primaria are altele de facut legate de urbe, nu sa se implice in finantarea unor sportivi profesionisti! N.B. – profesionisti prin salariu, nu prin atitudine si performante!

 4. Anonim

  Cat incaseaza Stelian ca presedinte?

Leave a Comment