Conducerea CS Barcău Nuşfalău spune „Stop violenţei!”

Acuzaţi, în urmă cu mai bine de o lună că l-ar fi sechestrat pe arbitrul Cătălin Roşu, la finalul partidei dintre CS Barcău Nuşfalău şi Favorit Dobrin (1 – 2), primarul comunei Nuşfalău, Radu Mate şi vicepreşedintele clubului, Osz Andrei, au avut un comportament exemplar la sfârşitul derby-ului de duminică, dintre CS Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou.

Încă de la mijlocul lunii trecute, după incidentele petrecute în primele etape ale Ligii a IV-a, arbitrii din Sălaj au început un protest împotriva violenţei. Cavalerii fluierului poartă în timpul încălzirii dinaintea meciurilor un tricou alb, pe care apare mesajul: „Stop violenţei!”. Dorinţa acestora este ca jucătorii, antrenorii şi conducătorii echipelor din Ligile a IV-a şi a V-a să înţeleagă că violenţele din fotbal trebuie să dispară, chiar dacă există partide în care au loc anumite greşeli de arbitraj.
Chiar dacă echipa lor a pierdut duminică cu un categoric 0 – 4 partida cu Rapid Jibou, primarul Radu Mate şi vicepreşedintele Osz Andrei au lăudat, la final, arbitrajul lui Robert Goie. Cei doi s-au şi fotografiat cu centralul întâlnirii, toţi trei ţinând în mână tricoul cu care Goie ieşise la încălzire înaintea jocului, pe care era inscripţionat mesajul: „Stop Violenţei!”.

Leave a Comment