Competiţii sportive la prima ediţie a sărbătorii „Simion Bărnuţiu – Istorie şi Tradiţie Locală”

La iniţiativa lui Emil Nedişan, un împătimit al sportului din comuna Bocşa, Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă (AJTM) Sălaj a organizat duminică o competiţie de tenis de masă la care au participat 24 de localnici. Meciurile s-au desfăşurat în curtea Primăriei, unde a fost amplasată o masă de tenis. În urma disputării meciurilor, primul loc a fost ocupat chiar de Emil Nedişan, în timp ce pe poziţia secundă s-a clasat Viorel Margin. Pe locul trei s-au situat Cristian Creţu şi Ionuţ Ţurcaş.
Pentru primul loc s-a acordat o cupă şi o diplomă, iar ceilalţi sportivi de pe podium au primit diplome din partea AJTM Sălaj. S-au acordat şi două premii speciale, pentru „cel mai vârstnic participant” – Ioan Ciobanca (84 de ani) şi pentru Denisa Petruş (absolventă a facultăţii de teatru). După momentul artistic făcut de aceasta în deschiderea programului cultural-artistic, tânăra şi-a dat jos pantofii cu toc, însă, nu şi costumul popular, pentru a putea participa la concursul de tenis de masă.
În cadrul aceluiaşi eveniment au mai fost organizate concursuri de şah şi table. Emil Nedişan a ocupat primul loc şi la aceste întreceri, iar pe podium au mai urcat: Mihai Mărcuş, Vasile Cighi, Felician Boldea, Marin Herle şi Mircea Şamşudan.
„Vreau să-l felicit pe Emil Nedişan care, pe lângă faptul că este un polisportiv de excepţie, este şi un bun organizator şi un exemplu pentru concetăţenii comunei Bocşa”, a precizat Victor Puie, preşedintele AJTM Sălaj.

Leave a Comment