Competiţii de tenis de masă şi minifotbal de „Ziua Protecţiei Civile”

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj a organizat vineri competiţii sportive cu cu ocazia „Zilei Protecţiei Civile”, ce se aniversează în data de 28 februarie.
„Cupa 28 februarie”, cum a fost intitulată competiţia, a fost organizată la ramurile tenis de masă şi minifotbal, prima desfăşurându-se în sala de tenis de la Stadionul Municipal, iar cea de-a doua, la Baza Sportivă „Fair-Play” din Zalău.
Întrecerea de tenis de masă s-a desfăşurat la două categorii: peste 35 de ani şi sub 35 de ani, prima fiind câştigată de Iulian Mureşan, urmat de Andrei Vig şi Silviu Coste. Cel mai vârstnic jucător a fost desemnat Nicolae Nicoară. Categoria sub 35 de ani a fost câştigată de Cristian Bodea, urmat de Rareş Ghiuruţan şi Ciprian Moldovan.
Turneul de minifotbal a fost câştigat de echipa Detaşamentului de Pompieri Zalău. Poziţia secundă i-a revenit Secţiei de Pompieri din Jibou, iar pe locul trei s-au situat pompierii din Şimleu Silvaniei.
Conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj a oferit tuturor participanţilor cupe, diplome şi medalii.

Leave a Comment