Comitet Director cu nume surpriză la SCM Zalău

Pe lângă actualele nume din conducerea clubului, SCM Zalău are, începând de astăzi, și un Comitet Director, care va fi factorul de decizie la acest club, indiferent că va fi vorba despre secția de fotbal sau despre cea de volei.

Alin Demle, Robert Goie și Lukacs Levente sunt cele trei nume noi propuse de primarul Ionel Ciunt și votate de consilierii PSD și UDMR în cadrul ședinței Consiliului Local de joi. Alin Demle s-a implicat în activitatea clubului zălăuan încă de la înființarea acestuia, în timp ce Robert Goie este un fost arbitru de fotbal, care a activat doar la nivel de județ. Goie a făcut parte din conducerea clubului Sporting Zalău (care a activat în municipiu după desființarea FC Zalău și înainte de înființarea SCM Zalău), iar în sezonul trecut a ajuns la CS Barcău Nușfalău. Potrivit unor surse apropiate acestuia, Goie ar fi ajuns recent la o înțelegere cu primarul comunei Crișeni, Călin Morar, pentru a face parte și din conducerea echipei de fotbal a comunei. Lucack Levente, preot de meserie, a avut primele tangențe cu sportul în urmă cu câțiva ani, implicându-se în organizarea meciurilor de handbal la HC Zalău, iar în sezonul trecut a fost statistician la echipa de volei.

“Am propus trei persoane din exteriorul SCM Zalău sau al Primăriei, dar care au legătură su fenomenul sportiv”, a declarat primarul Ionel Ciunt.

Cel puțin deocamdată, cele trei persoane care vor forma Comitetul Director nu vor fi remunerate.

 

6 Thoughts to “Comitet Director cu nume surpriză la SCM Zalău”

  1. Anonim

    Nu trebuie renumerate, Alin Demble stie el sa ciupeasca. Peste tot unde a umblat numai de gainari sa ocupat.

  2. Anonim

    pe Goie l-a angajat Ciunt la Citadin sa frece mente pe un salariu baban

  3. Anonim

    Pină la urmă a venit și dl Goie a tunat și ia adunat pe lingăi felicitări dl Ciunt

  4. X

    Toti bagabonti ajung la primarie, vai de noi ce am ajuns…..

  5. Anonim

    Ai de capu meeeu !! Popa ungur betiv in conducere , clar se muta sedintele la Timeout 🤣 ce-am ajuns!!! Daca au ramas Tirle si Pura nu se schimba nimic Adunatura de habarnisti

    1. Pop Dorel Liviu

      ce cauta un preot la SCM Zalau fotbal si volei,de care nu am auzit sa se fi implicat la HC ZALAU -handbal.

Leave a Comment