Colţul jucătorului de volei. Astăzi, universalul Mihai Tarţa

Magazin Sălăjean continuă să vă prezinte în detaliu fiecare jucător al echipei Volei Municipal Zalău, vicecampioana ultimelor trei ediţii şi câştigătoarea Cupei României în ultimele două sezoane. După prima parte a campionatului, formaţia zălăuană se situează pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul Steaua Bucureşti, iar în Cupa României a ajuns în faza semifinalelor, unde se va duela cu Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Astăzi îl vom prezenta pe Mihai Tarţa, universalul băimărean transferat în 2014 la Volei Municipal Zalău.
„Volei Municipal Zalău este una dintre cele mai frumoase echipe din voleiul românesc. Colectivul a fost întotdeauna unit, iar atmosfera din sală este extraordinară la fiecare meci. Sunt al treilea an la echipa din Zalău, dar cred că va fi cel mai greu din punct de vedere al luptei pentru titlu. În momentul de faţă, nu se poate spune care este echipa favorită la titlu. Este cel mai disputat campionat din ultimii cinci ani, dar, sper să avem o evoluţie la fel de bună ca în prima parte a sezonului şi să jucăm şi în acest an finala”, a declarat universalul Mihai Tarţa.
Tarţa va împlini 22 de ani în luna martie, iar voleiul l-a început la vârsta de 8 ani, la CSS 2 Baia Mare. La vârsta de 17 ani s-a transferat la Tomis Constanţa, club la care a evoluat atât pentru echipa de juniori I, cât şi la seniori. A devenit campion al României cu juniorii Tomisului, iar ca şi component al echipei de seniori, a câştigat cupa şi campionatul.
Cu Volei Municipal Zalău a devenit dublu vicecampion al României şi câştigător al Cupei României în ultimele două sezoane.

4 Thoughts to “Colţul jucătorului de volei. Astăzi, universalul Mihai Tarţa”

  1. costel

    Cum universal ca in Bosnia a jucat pe alt post ?

  2. Star

    Mihai, cum te-ai descurcat ca secund la returul din Bosnia?

  3. Anonim

    Lasati baiatul in pace,ca n-are nici o vina. Dar totusi,Bosnia…nimic,nimic? Nenea Ciunt a amutit ?

Leave a Comment