Colţul jucătorul de volei. Astăzi, căpitanul Leonardo Dal Bosco

Continuăm rubrica „Colţul jucătorului de volei”, în care ne-am propus să prezentăm în detaliu fiecare jucător al echipei Volei Municipal Zalău, vicecampioana ultimelor trei ediţii şi câştigătoarea Cupei României în ultimele două sezoane. După prima parte a campionatului, formaţia zălăuană se situează pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul Steaua Bucureşti, iar în Cupa României a ajuns în faza semifinalelor, unde se va duela cu Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Astăzi îl vom prezenta pe căpitanul Leonardo Dal Bosco, brazilianul în vârstă de 31 de ani.
Pentru trăgătorul secund din Brazilia, actualul sezon este al patrulea la vicecampioana României, formaţie cu care a devenit triplu vicecampion naţional şi de două ori câştigător al Cupei României.
„Mă simt foarte bine la Zalău, sunt ca şi acasă, de aceea am şi ales să revin în România în vara anului trecut. Este foarte frumos să joci în România, iar cel mai important lucru pentru mine sunt suporterii noşti minunaţi, care sunt alături de noi la fiecare meci. Cred că la Zalău este cel mai frumos public din România. Sper ca spectatorii să fie alături de noi în continuare, iar noi vom face tot posibilul să avem şi în partea a doua o evoluţie la fel de bună ca în tur”, a declarat căpitanul Zalăului.
Pănâ să ajungă la vicecampioana României, Leondaro Dal Bosco a evoluat doar în campionatul Braziliei. Prima echipă de seniori la care a jucat în Ţara Cafelei este Esporte Clube Banespa, cu care a câştigat locul trei în sezonul 2002 – 2003. Cu aceeaşi formaţie, Dal Bosco a devenit campion al Braziliei în 2005, iar un an mai târziu, a ocupat, din nou, locul trei. Au urmat trei sezoane la Volei Futuro, iar în 2009, secundul brazilian s-a transferat la CNR Alvares Cabral. A urmat o nouă aventură de trei sezoane, de această dată la Cimed Florianopolis, iar în 2013 s-a transferat la Volei Municipal Zalău.

7 Thoughts to “Colţul jucătorul de volei. Astăzi, căpitanul Leonardo Dal Bosco”

  1. cristi

    Si-acum urmeaza domnu Doru Tarle cu comentariile :)) Hai Doru, da-i bataie

  2. Star

    Ce zice capitanul de meciul din Bosnia? Sau are telefonul inchis?

  3. Anonim

    Am vrea totuși să stim ce măsuri s-au luat după mizeria din Bosnia.Laudele,după !

  4. Mințim poporu

    Se pare ca prin aceste articole zilnice in care fiecare jucator vorbește despre „susținerea publicului”, „al 7 lea jucator”, „speram sa fie alături de noi in continuare” nu se încearcă altceva decât mușamalizarea returului din Bosnia si încercarea de a determina suporterii care au spus ca nu mai ce cauta la meciuri, sa o face in continuare!!!
    Sa va fie rusine! Nu aveti caracter si ne luați de prosti…pe banii noștri!!!!!

  5. Anonim

    Nu pleacă câinele de la măcelărie !

  6. Serial marca Morar de rasu ,plansu penibil ,la comanda lui Cota ! Bravo Morar !

Leave a Comment