Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, locul I la „Cupa Performanţei”

Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei a organizat cea de-a XIX-a ediţie a „Cupei Performanţei” la karate interstiluri, eveniment la care au participat aproape 100 de sportivi. Alături de sălăjenii legitimaţi la Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, care provin şi de la secţiile CS Omega din Şimleu Silvaniei, Jibou şi Crasna, au mai fost prezente palate şi cluburi ale copiilor din Reşiţa, Petrila, Oradea, Marghita şi Baia Mare.
Delegaţia şimleuană condusă de antrenorul şi profesorul Gheorghe Pop a fost alcătuită din 21 de sportivi, care au obţinut rezultate notabile la finalul concursului. 36 de clasări pe podium şi-a trecut în cont Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, obţinând zece locuri întâi, zece locuri doi şi 16 clasări pe poziţia a treia.
Au urcat pe podium sportivii: Maia Pop, Tania Pop, Krisztian Mandel, David Cosma, Gabriel Cionca, Matei Bal, Nicolae Gal, Alex Moldovan, Vlad Rogozan, Patrik Bakai, Marius Cherecheş, Krisztian Papp, Rareş Pop, Nicolae Gal, Alexandra Barth, Ioana Rad, Ana Costea, Matyas Egeto, Szilard Mak şi Ianis Teglaş, o parte dintre ei urcând de două ori pe podium.
Cei prezenţi au concurat în porba de kumite individual, versiunea World Karate Federaţion, iar la final, prima poziţie în clasamentul general i-a revenit Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei, cu un total de 330 de puncte. Pe poziţia secundă s-a situat Palatul Copiilor din Reşiţa, cu 135 de puncte, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Clubul Copiilor din Petrila, cu 125 de puncte.
Echipa de arbitri care a oficiat la acest concurs a fost compusă din Zoltan Lipan, Marius Sigmirean, Mihaly Takacs, Călin Coste, Paula Radu, Milan Ciusdic şi Alexadru Fărcaş.
„Cupa Performanţei” face parte din calendarul activităţilor extracuriculare regionale şi interjudeţene al Ministerului Educaţiei Naţionale.
Gazdele evenimentului au ţinut să mulţumească Primăriei Şimleu Silvaniei pentru sprijinul acordat în organizarea acestei competiţii.

Leave a Comment