Claudia Constantinescu, cea mai bună marcatoare a Zalăului în amicalul cu SCM Craiova

Chiar dacă evenimentul organizat la finalul acestei săptămâni la Sânnicolau Mare, „60 de ani de existenţă a Clubului Sportiv Unirea Sânnicolau Mare”, nu a avut în program şi partida dintre HC Zalău şi SCM Craiova, antrenorii celor două echipe au decis să susţină un joc de verificare joi după-amiaza.
Handbalistele celor două echipe au jucat trei reprize a câte 20 de minute, iar managerul Gheorghe Tadici a utilizat întreg lotul pe care l-a avut la dispoziţie, mai puţin pe Paula Vişan, locul acestei în poartă fiind luat de tinerele Raluca Kelemen şi Adina Sabău.
„A fost o partidă utilă pentru ambele echipe. Am jucat trei reprize a câte 20 de minute, iar Craiova a câştigat cu 30 – 26. La finalul primei reprize, scorul a fost egal, 10 – 10, iar celelalte două au fost câştigate de Craiova cu 10 – 8. Jucătoarele de bază le-am folosit doar în prima parte a meciului, iar Paula vişan nu a jucat deloc”, ne-a informat managerul Gheorghe Tadici.
Cea mai bună marcatoare a Zalăului a fost Claudia Constantinescu, cu patru goluri, urmată de Dragut, Ciolan şi Abed Kader, ambele cu câte trei goluri.
„Mă bucur pentru jocul bun făcut de Claudia Constantinescu, nu neapărat pentru faptul că a marcat patru goluri din acţiune, ci pentru evoluţia pe care a avut în zona centrală”, a mai precizat Tadici.
În cadrul evenimentului organizat în Sala „Ioan Morar” din Sânnicolau Mare, HC Zalău se va duela cu formaţiile maghiare, Eubility Group Bekescsabai şi KC Siofok. Primul joc este programat vineri, la ora 17, iar al doilea sâmbătă, începând cu ora 11. Cele două formaţii maghiare se vor duela în cadrul turneului şi cu SCM Craiova.

One Thought to “Claudia Constantinescu, cea mai bună marcatoare a Zalăului în amicalul cu SCM Craiova”

  1. cilichidreanu

    De ce sa nu incepi acum? Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Proiect B: alegerea celor care vor stabilitate! Proiect B: perfect pentru tine! Cauti cu disperare bani? Scopul nostru fierbinte este: Hollywood! Acum spre Hollywood! Povestea de Hollywood care iti aduce bani! Proiect B: performant si sigur! Solicita acum detalii la adresa de email alinahagiu46@yahoo.com

Leave a Comment